- 28 Mayıs 2011
- 10.488
- 9.969
- 1.738
Şimdi bu Serkan'a ne denir. Dal de gidip dalalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes osimhen'e odaklandi ama gunlerdir yaziyorum.. morata mutlaka ikna edilmeli.gecenin 4 ünde uyumamı engelleyen senaryo...
osimhen seneye olmaz ve icardi sakatlık sonrası istediği gibi dönemezse ne yapacağız?
osimhen gelmezse sponsorlar paralarını geri isteyebilir..osimhen işi olmasa bile 75 mio filan harcayabiliyorsan bonslara çok heyecan verici bir T dönemi olabilir ama işte bıyıkla simitçi çok korkutuyor.
Bazı futbolcular vardır.. Nasıl olurda bu kulüpte oynayabiliyor dediğin.. Bu da onlardan biri benim gözümde.. Mümkünse bizden uzak olsun..Ekli dosyayı görüntüle 286438
Çare: trossard. Arsenal’in bu sene iki forvet ve kanat transferi yapılacağı söyleniyor trossard’da ayrılacakmış.
barışında gittiği senaryoda sol kanatta daha uygun bir profil yok. Ligde çok rahat 15+ gol, +10 asist yapabilecek bir oyuncu trossard.
Bir de moratayı çok arka plana atıyorlar ama morata’dan daha iyi bir forvet getirme ihtimali olduğunu sanmıyorum yönetimin.
Trossard-morata-yunus üçlüsü arkasındaki orta saha ve bek denklemi de oturduktan sonra lig/avrupa gayet iş yapar