osimhen'siz senaryo

gecenin 4 ünde uyumamı engelleyen senaryo...

osimhen seneye olmaz ve icardi sakatlık sonrası istediği gibi dönemezse ne yapacağız?
herkes osimhen'e odaklandi ama gunlerdir yaziyorum.. morata mutlaka ikna edilmeli.
osimhen zaten hayal gibiydi ama morata elimizin altındaki adam, xtiri boktan bir nedenle asıl onu kaptirirsak benzer kalitede adamlar bulmak çok zor.

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

icardi'nin yanına harbiden atletik birini çekeceksek alalım, batshuayi morata gibi transferler lüzumsuz olabilir mauro varken

Ekli dosyayı görüntüle 286438

Çare: trossard. Arsenal’in bu sene iki forvet ve kanat transferi yapılacağı söyleniyor trossard’da ayrılacakmış.

barışında gittiği senaryoda sol kanatta daha uygun bir profil yok. Ligde çok rahat 15+ gol, +10 asist yapabilecek bir oyuncu trossard.

Bir de moratayı çok arka plana atıyorlar ama morata’dan daha iyi bir forvet getirme ihtimali olduğunu sanmıyorum yönetimin.

Trossard-morata-yunus üçlüsü arkasındaki orta saha ve bek denklemi de oturduktan sonra lig/avrupa gayet iş yapar
Bazı futbolcular vardır.. Nasıl olurda bu kulüpte oynayabiliyor dediğin.. Bu da onlardan biri benim gözümde.. Mümkünse bizden uzak olsun..

Geri
Üst Alt