OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Saint E. ile dehset kadro kurdum ya. PSG'den sonra en guclu kadro bende.
10M param var. 2 tane genc azmani 35M'a okutacagim. 45M'a 2 tane kallavi forvet alacagim.
Miranda da sonraki hedef. 13M gucu 88. 5 haftaya PSG'yi gecersem sasirmam.
Patricio, Grimaldo, Chilwell, Joa Cangelo, Guardado, Van De Beek filan baya saglam ve cok da alternatifli kadro oldu. Yas ortalamasi 24 filan.
şampiyonluk yakışır rengim başarılar iyi kadro kurmuşsun

Kasifi henuz florya metin oktay tesislerine almadik kapida bekletiliyor, kulubun baskan yardimcisi coins pesinde.

şampiyonluk yakışır rengim başarılar iyi kadro kurmuşsun
Abi Saint E. kadro baya kotuydu aslinda. Hedef 13.luktu. Ama oyuncular kotu de olsa max fiyattan sisteme iteleye iteleye karun gibi zengin oldum. Simdi istesem Messi'yi filan alirim yani. Ama burda Arjantin 2. ligini sectiler, hicbir oyuncu max fiyattan satsak bile para etmiyor gercegi konusursak. Tigre, All Boys gibi 2-3 tane takimin oyuncu kadrosu ile bizimkiler arasinda ucurum var. Onlarda en kotu oyuncu bile para ediyor yine. Zaten zenginken da da zengin oluyorlar. Haksizlik olmasin, herkesin gucu birbirine yakin olsun diye Aslan Karadağ ve Mehmet Eroğlu Arjantin 2. Ligi'ni sectiler. Ama pratikte maalesef tam tersi oldu. Tabii ne guzel bizi dusunerek boyle bi organizasyonu ustlendiler ve ben eminim ki onlar da boyle olacagini tahmin etmedi. O yuzden bir sey deme haddini kendimde gormuyorum. Emeklerine saglik.

Abi Saint E. kadro baya kotuydu aslinda. Hedef 13.luktu. Ama oyuncular kotu de olsa max fiyattan sisteme iteleye iteleye karun gibi zengin oldum. Simdi istesem Messi'yi filan alirim yani. Ama burda Arjantin 2. ligini sectiler, hicbir oyuncu max fiyattan satsak bile para etmiyor gercegi konusursak. Tigre, All Boys gibi 2-3 tane takimin oyuncu kadrosu ile bizimkiler arasinda ucurum var. Onlarda en kotu oyuncu bile para ediyor yine. Zaten zenginken da da zengin oluyorlar. Haksizlik olmasin, herkesin gucu birbirine yakin olsun diye Aslan Karadağ ve Mehmet Eroğlu Arjantin 2. Ligi'ni sectiler. Ama pratikte maalesef tam tersi oldu. Tabii ne guzel bizi dusunerek boyle bi organizasyonu ustlendiler ve ben eminim ki onlar da boyle olacagini tahmin etmedi. O yuzden bir sey deme haddini kendimde gormuyorum. Emeklerine saglik.
sezon başı önemli idi atıyorum kaşiften 70e oyuncu aldın seviniyorsun kadronda 60lık adam bile yok çünkü. yapman gereken aldığın o 70liği de max fiyata hemen satış listesine koymak. böyle böyle ligin 7. 8. haftalarında kadronu kurmuş olurdun

Major ligler adil değil reis adama City sana Sheffield gelse nasıl yakalayacaksın (nerden baksan 20-25 gün full al sat yapacaksın rakibin de eli armut toplamayacak bu arada puanlarda gidecek tabii) veya adama Galatasaray sana Rizespor gelse.
Fransa 3, İngiltere 4-5 atabilirdik ama ona da yeterli kişi yoktu boş kalacaktı bazı takımlar
Bu ligde en azından sezon başı 1 . ile sonunculuk beklentisi olan takım arasında kadro değeri olarak 10m gibi cüzi bir fark vardı.

Major ligler adil değil reis adama City sana Sheffield gelse nasıl yakalayacaksın (nerden baksan 20-25 gün full al sat yapacaksın rakibin de eli armut toplamayacak bu arada puanlarda gidecek tabii) veya adama Galatasaray sana Rizespor gelse.
Fransa 3, İngiltere 4-5 atabilirdik ama ona da yeterli kişi yoktu boş kalacaktı bazı takımlar
Reis boyle de yakalayamiyoruz ki. :D

Adımıza yakışır şekilde (All Boys) ağırlıklı olarak gençlerden kurulu bir takımla giriyoruz sezona:) haydi hayırlısı.

Bu arada burdan Arjantin 2.lig federasyonuna sesleniyorum,yapacağınız fikstüre sizin.Para lazım,ilk 2 hafta üstüste deplasman koymuşsunuz,sponsor gelirlerinden yoksun kalıcaz bu nedenle.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Solanke belasından kurtulmuşuz da
Maç saati geldi defans ağır leş, en iyi topçu 63.
Maca saatler kala defansa da saglam takviyeler yapmissin renktas Saliba - Kimpembe tandemi ha.

Dostluk macinda bana karsi 2 1 kaybetmissin renktas mac sonunda soyunma odasina dogru giderken taraftar istifa diye bagirdi.

Oha ilk haftadan dev derbi
Gimnasia y Esgrima de J vs Gimnasia y Esgrima de M

Maca saatler kala defansa da saglam takviyeler yapmissin renktas Saliba - Kimpembe tandemi ha.

Dostluk macinda bana karsi 2 1 kaybetmissin renktas mac sonunda soyunma odasina dogru giderken taraftar istifa diye bagirdi.
Denemeye 1-2 maç yaptık kepaze olduk yav :/
Oyuncular gelişiyormuş yav antrenman maçında. Telefona iletiler geliyordu antrenmanlar sıfırlandı diye bende bune diyodum.
Bilmediğimizden kasamadık.

yav bugun lig basliyo sabahtan beri 4-5 tane mac yaptiniz benle adamlarim yorgun penalti atacak adam bulamıyorum 😂

yav bugun lig basliyo sabahtan beri 4-5 tane mac yaptiniz benle adamlarim yorgun penalti atacak adam bulamıyorum 😂
belhandapanenkagif.gif

Nasil adam bulamiyorsun Belhanda var ya.

Geri
Üst Alt