Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Reis Zurhan'ı diyorsan ona yarın közde P yedireceğim. Merak etme.Şirret bir takım golcü oyuncumuzu hunharca ve kalleşçe sakatladığı için takımda moraller düşük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis Zurhan'ı diyorsan ona yarın közde P yedireceğim. Merak etme.Şirret bir takım golcü oyuncumuzu hunharca ve kalleşçe sakatladığı için takımda moraller düşük.

Bende biraz once yolladim kasifi 16 saat bu sekilde bekleyecegizMillette ne paralar var arkadaş. Çatur çutur alıyorlar listeden. Bizde 16 saat kaşif bekleyelim kazık yememek için.![]()
Ne ballisin ya. 7 sutta 2 goldu galibaMillette ne paralar var arkadaş. Çatur çutur alıyorlar listeden. Bizde 16 saat kaşif bekleyelim kazık yememek için.![]()
Hazırlık maçı mı?Ne ballisin ya. 7 sutta 2 goldu galiba![]()
Aynen. Ama Asensio butun sansini bende kullandi bence. O yuzden simdiden maglubiyete hazirla kendini.Hazırlık maçı mı?
Satışa çıkardım 5 güne satılır. Pazar hareketliliği daha da azaldı sanırım, eskisi kadar fazla sayıda sistem topçu almıyor.Aynen. Ama Asensio butun sansini bende kullandi bence. O yuzden simdiden maglubiyete hazirla kendini.![]()
Deplasmana gidiyorum renktas ecelin geliyor.Satışa çıkardım 5 güne satılır. Pazar hareketliliği daha da azaldı sanırım, eskisi kadar fazla sayıda sistem topçu almıyor.
bekliyoruz.Deplasmana gidiyorum renktas ecelin geliyor.
puan durumuna bak yukaridaki herkes kazanmis ben haric orada emaneten durduğum o kadar belli kiEkli dosyayı görüntüle 76458Ekli dosyayı görüntüle 76459
Ekli dosyayı görüntüle 76460
Haftanın takımı:
Kepa (Villa Dálmine)
Bellerín (Santamarina), Gomez (Santamarina), Torres P. (Atlético de Rafaela)
Fernandes B. (Atlético de Rafaela), Amrabat (Villa Dálmine), Eriksen (Atlético de Rafaela), Albrighton (Santamarina)
Messi (Atlético de Rafaela), Joelinton (All Boys), Mbappé (Tigre)