Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
11 takımla dostluk maçı yaptım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

yendin kardeş ben taktiği oturtana kadar lig bitecekKorkumdan bakamıyorum.
3-4-3 aslında diğer ayarları da doğru yapınca sağlam taktik ama ligin en güçlü kadrosu sende olduğunda işe yarıyoryendin kardeş ben taktiği oturtana kadar lig bitecek
bi önceki sonuçla aynı. ısrarla 3-4-3 oynamaya çalışıyorum olmuyor![]()
Ya renktaş, kimse uyanmasın diye taktik konularında bir şey yazmayayım diyorum da, 5-3-1-1 kontra atak çıkacak adama 3-4-3 çıkılır mı gözünü seveyim.yendin kardeş ben taktiği oturtana kadar lig bitecek
Teşekkürler dostum,beklediğim gibi karşılıklı gollü olmuş.Kalan maçlarında başarılar dilerim,biz de yarın Tigre deplasmanında napacaz bakalımKutlarim reyiz @Berkay Kandemir
3-4-3 aslında diğer ayarları da doğru yapınca sağlam taktik ama ligin en güçlü kadrosu sende olduğunda işe yarıyor
fmde 3-4-3 sağlamdır yav senin bekleri benim orta sahalar kapatır ilerdede tek kalan adamını stoperler yer mantıken keza offside taktiği de açık hızlı çıkacağın atağa karşı amaYa renktaş, kimse uyanmasın diye taktik konularında bir şey yazmayayım diyorum da, 5-3-1-1 kontra atak çıkacak adama 3-4-3 çıkılır mı gözünü seveyim.![]()
2 adet çok kritik hatan var. Bu hataları değiştirmeden hangi taktikle çıkarsan çık, yenmek hakikaten büyük şans olur renktaş. Muhtemelen çoğu kişi bu hatayı yapıyor.![]()
bu şekilde girdim 5-3-1-1 counter attack oynuyordu.
takım neredeyse şut çekememiş
kadrolara bakarsan epey fark var, anlamadım![]()
Eskiden 3 4 3 ile ligi domine edebiliyordun, simdi 3 4 3 pek etkili degil renktas, ha ustunde durmaya devam diyorsan...yendin kardeş ben taktiği oturtana kadar lig bitecek
cok statik oynatiyorsun![]()
bu şekilde girdim 5-3-1-1 counter attack oynuyordu.
takım neredeyse şut çekememiş
kadrolara bakarsan epey fark var, anlamadım![]()
deplasman diye sona dayamadım alttaki değerlericok statik oynatiyorsun
ula bende 2. haftadan beri alex-arnold var 1 maç oynadı aldığımdan bu yana, senle bi önceki maçta defans oyuncum yoktu 2 orta saha koydum@İbrahim Gençtürk Yav renktaş adamın çenesini eline vermişsiniz. Adamı daha bu sabah aldım. Taksidi bitmedi. 2 maç yok.![]()

Oyuncun yanlış görmediysem top toplayıcı çocuktan fazla top aldığı için sarı kart görmüş.ula bende 2. haftadan beri alex-arnold var 1 maç oynadı aldığımdan bu yana, senle bi önceki maçta defans oyuncum yoktu 2 orta saha koydum
normal giriyom adam dövüyolar, agresif yapınca büyük sıkıntı zaten, sonuç alamayınca topçular başka şeylere yöneliyor herhalde![]()