OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

7.hafta sonuçlar.webp

puan1.webp
puan2.webp

Haftanın takımı:

Kepa (Villa Dálmine)
van Dijk (All Boys), Riveros (Gimnasia y Esgrima de J), Tavares T. (Gimnasia y Esgrima de J), Ferro (Villa Dálmine)
Tielemans (Villa Dálmine), Moreno (Gimnasia y Esgrima de J), Reinier (All Boys)
Mbappé (Tigre), Sané (Villa Dálmine), Martínez (All Boys)

yendin kardeş ben taktiği oturtana kadar lig bitecek :D
bi önceki sonuçla aynı. ısrarla 3-4-3 oynamaya çalışıyorum olmuyor :D
Ya renktaş, kimse uyanmasın diye taktik konularında bir şey yazmayayım diyorum da, 5-3-1-1 kontra atak çıkacak adama 3-4-3 çıkılır mı gözünü seveyim. :D

Ya renktaş, kimse uyanmasın diye taktik konularında bir şey yazmayayım diyorum da, 5-3-1-1 kontra atak çıkacak adama 3-4-3 çıkılır mı gözünü seveyim. :D
fmde 3-4-3 sağlamdır yav senin bekleri benim orta sahalar kapatır ilerdede tek kalan adamını stoperler yer mantıken keza offside taktiği de açık hızlı çıkacağın atağa karşı ama
bu oyunda işlemiyor anlamadım

G1UXuu.png

bu şekilde girdim 5-3-1-1 counter attack oynuyordu.
takım neredeyse şut çekememiş
kadrolara bakarsan epey fark var, anlamadım :D
2 adet çok kritik hatan var. Bu hataları değiştirmeden hangi taktikle çıkarsan çık, yenmek hakikaten büyük şans olur renktaş. Muhtemelen çoğu kişi bu hatayı yapıyor. :D
O yüzden hayatta söylemem. :D

3/3 maglub gidiyoruz, zorlu fiksturden çıkamadık bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak 11 de kapanir 21 de
images(8).webp

@İbrahim Gençtürk Yav renktaş adamın çenesini eline vermişsiniz. Adamı daha bu sabah aldım. Taksidi bitmedi. 2 maç yok. :D
ula bende 2. haftadan beri alex-arnold var 1 maç oynadı aldığımdan bu yana, senle bi önceki maçta defans oyuncum yoktu 2 orta saha koydum :puhaha:
normal giriyom adam dövüyolar, agresif yapınca büyük sıkıntı zaten, sonuç alamayınca topçular başka şeylere yöneliyor herhalde :asd:

ula bende 2. haftadan beri alex-arnold var 1 maç oynadı aldığımdan bu yana, senle bi önceki maçta defans oyuncum yoktu 2 orta saha koydum :puhaha:
normal giriyom adam dövüyolar, agresif yapınca büyük sıkıntı zaten, sonuç alamayınca topçular başka şeylere yöneliyor herhalde :asd:
Oyuncun yanlış görmediysem top toplayıcı çocuktan fazla top aldığı için sarı kart görmüş. :asd:

Geri
Üst Alt