Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Kasif bende 1 haftadir bekliyor.2 gündür kaşifi bekletiyordum Alex Sandro satılınca hemen kaşifi açtım 24 m euroya 2 dk önce sattığım Alex Sandro 14 m euroya karşımda![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasif bende 1 haftadir bekliyor.2 gündür kaşifi bekletiyordum Alex Sandro satılınca hemen kaşifi açtım 24 m euroya 2 dk önce sattığım Alex Sandro 14 m euroya karşımda![]()
Senden o paraya bir oyuncu alayim sonra takas yapalim rengimÖzel tekliften Mane geldi sabah
55,2m toplayamadığım için alamadım :crushed:

Teklifin süresi doldu maalesefSenden o paraya bir oyuncu alayim sonra takas yapalim rengim![]()
Bi oyuncusuya 55M verilmez. O fiyata 2 tane 90'lik adam alınır. Cunku bi fark yaratmayacak. Bende Saint E.'de var Mane. Gücü 97. 2 tane atiyorsa 5 tane kaçırıyor. 90'lik adamlardan bi farkı yok...Teklifin süresi doldu maalesef
Yarın öbür gün ligden başka menajerlere önerilecek sanırım
O kariyerden kariyere değişiyor ya benim 2 önceki kariyerde Lewa iş yapmıştı sende yapmadı mesela.Bi oyuncusuya 55M verilmez. O fiyata 2 tane 90'lik adam alınır. Cunku bi fark yaratmayacak. Bende Saint E.'de var Mane. Gücü 97. 2 tane atiyorsa 5 tane kaçırıyor. 90'lik adamlardan bi farkı yok...
Doğru.sürekli gol atan, asist yapan adamı gücü diğerlerinden düşük olsa bile oynatmak lazım
Saint E.'de de Lewandowski var bende. Herif 18 gol ile gol krali su anda. Dedigin gibi, sans oyunun onemli 1 kismi. O kadar adam denedim, tutmadi. Irz düşmanı Icardi tuttu.O kariyerden kariyere değişiyor ya benim 2 önceki kariyerde Lewa iş yapmıştı sende yapmadı mesela.
86'lik Grbic her mac nerdeyse gol atiyor ama 91'lik Lew'e sövüyorum.sürekli gol atan, asist yapan adamı gücü diğerlerinden düşük olsa bile oynatmak lazım
Reis bana karsi da 4-3-3 oynasana, bir sey deneyecegim.433 oynicam cakaritayi da yenerim artık yoksa büyük rezillik
maç nolur reis
maç nolur reis
kadrona güveniyon mu
4-3-3 girdiysen yenerim de orta sahayı 4 veya 5leyip pas oyunu yaptıysan belli olmazYok be adaş. En iyi oyuncum hakkin rahmetine kavuşmuş. Rahat kazanman lazim. Sadece taktik yonunden olursa birseyler olur
4-3-3 girdiysen yenerim de orta sahayı 4 veya 5leyip pas oyunu yaptıysan belli olmaz![]()