İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
lan ben de rakibimin defansinda 1 sakat var sandim meger isvicreliymis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan ben de rakibimin defansinda 1 sakat var sandim meger isvicreliymis

İstersen sen al senin takımının 10 numarası sıkılmaz@Murat Durmaz fasli berrahma![]()
orta sahada elemanın trainingi 92ydi, gücünü yükseltip öyle satayım diye maç yapayım dedim rastgelePuhahahaha bunu ben mi sen mi oynadın. Ben yeni bi sistem deniyordum. Onun son haline denk gelmiş olabilirsin.![]()
Bugün @Adem Akdoğan elime verince, sistemimin doğru olmadığını fark edip birkaç yeni sistem denedim hazırlık maçlarında. 6 tane filan hazırlık maçı yaptım sanırsam. Bu son karar kıldığım sistemdi lakin bu son sistemde hazırlık maçı oynama şansı edinememiştim boss coin sebebiyle. Yarın denerim diye düşünüyordum ama gerek kalmadı sanırım.orta sahada elemanın trainingi 92ydi, gücünü yükseltip öyle satayım diye maç yapayım dedim rastgele
kepaze olduk![]()
Tebrikler de Onyekuru profil fotondaki Fatih hocayı görünce golleri atmak istemedi büyük ihtimalleBugün kimi yenmişim yaw?

Reis bana 1 orta saha sat.ben hedefimi gerçekleştirdim fasliyi kadroma katarak, gerisi umrumda degil kim şampiyon oluyosa olsun![]()
ortasahada biri yok ki bi faslı var bi de yeni aldıgım mo- diye devam eden elemanReis bana 1 orta saha sat.
Bir şey alacağım reis senden, kaçarın yok.ortasahada biri yok ki bi faslı var bi de yeni aldıgım mo- diye devam eden eleman
X2 hala devam ediyor şu an aldım. Yalnız cumadan beri x2 sayesinde toplam 200-250 coins aldımEvet, artık kaşifi 16 saat bekleyeceğiz.
Saat 12 olmadan son X2 boss coin'lerimi de aldım. Mutluyum.