Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
İyi bari ikili averaj olsa puan farkı 3tüGenel averajmış,iş averaja kalırsa buralar karışır![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bari ikili averaj olsa puan farkı 3tüGenel averajmış,iş averaja kalırsa buralar karışır![]()
Ben de yeni öğrendim,ikili averajdır diye düşünüyodum hayal kırıklığı olduİyi bari ikili averaj olsa puan farkı 3tü![]()
Tekrar etmekte fayda var: Boyle oyunun Allah bin belasini versin. 2 haftadir penalti ile gol yiyoruz. Icardi mi oynuyor, Umut Bulut mu belli degil. Kimi oynatirsam oynatayim, degismeyen tek sey 2636748493 tane gol kacmasi.
@Ibrahim Özveren Abi tebrik filan da etmiyorum. İnsallah kötü sonuçlar yakanı bırakmaz.
Diagne'nin ilk açıklaması: I kill Onyekuru dışındaki diğer forvetler..Süper Lig'de gol kralı olmuş bi forvetle anlaştık.Bonservis konusunda kulübüyle görüşmeler devam ediyo..
Sen buralarda yenisin herhalde rengim.Neredeyse tek kale oynayıp 2-2 berabere kalmak üzdü rakip kadro kalitesi olarak üstün olsa da oyun olarak ezdik onları
Oyundaki fotosu bile Galatasaray formalı.Biraz da bu ligin sefiri olsun..
Sen buralarda yenisin herhalde rengim.![]()
Reis koyim oyuna, sana bir şey olmasın.karantinada olunca oyuna bakamadım takımı yeni yeni kurduk yapacak bir şey yok![]()
Reis koyim oyuna, sana bir şey olmasın.
Benim gibi parasi olmayan fakirler de anca ekrana ekmek banar.Maldini ve Pele transfer listesinde
Benim gibi parasi olmayan fakirler de anca ekrana ekmek banar.
1 Mayıs'ta başlayacak EPL ligine gelcen mi46M eden Lew'i 1 hafta boyunca 33M'a satamadim. Fiyati 29M'a dusurdum. Hala satılmamış.
Bu lig bitene kadar konudaki son mesajım da sudur ki, ALLAH BELANIZI VERSİN. Yazdiginiz oyunun kodlarina sıçayım adi herifler.
![]()
+100 bc vermeye değmez diğer kariyerde +100 istediğini bilmeden Totti'yi aldım aman aman iş yapmadıMaldini ve Pele transfer listesinde
Evet rengim.1 Mayıs'ta başlayacak EPL ligine gelcen mi