OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Gol atsın da, önemli değil. Lig benim açımdan bitti zaten. 8. sıra garanti. Daha üstünün imkanı yok. Son 2 maç Berke Deniz ve Murat kara ile. Yoksa hayatta 1 adama 50M vermezdim. Aslında 45'e Firmino'yu fian da alabilirdim de istatistikleri kötüydü. Senin Dybala'nın maşallahı var asist ve gol olarak. Bugün yüzümü güldürür umarım.
belki gol kralı çıkarırsın rengim doğru seçim

xddddd.webp

daha düz yürüyemiyor gelmiş ninja vuruşu yapıyor adama bak ya 1-0 öndeyiz gitti 10 kişi bıraktı 2 dk da 2 gol yedik yenildik.

Allboys'u resmen döğdük :cigara:
Liderliğe oynayanları 2. yarıki maçlarda tokatlamamıza rağmen ilk 8 haftaki 7 mağlubiyet anamızı ağlattı.

ben anladım ertesi maçım tigre ile olduğu için bu maç doğrandık defansın en önemli adamına 5 maç ceza gelmesi de bu sebepten

şike düzenin açığa çıktı tigreeeee ayıp değil mi

Santamarina nin mutevazi ve küme düşmemeye oynayan takımı suan los galacticoslar arasında ikincilik icinmi kapisiyor? Tebrikleri alabiliriz :)

yav o kadar konusuyodun biraz takildik diye ne bu tavirlar bu kadar ciddiye alacağını bilsem hiç takılmazdim sana kendini biraz daha gelistir yenersin belki :puhaha:

Tigreyi de kadro değerinde sollayarak tahta oturduk.
Semedoyu da alınca kadro ayçiçek tarlası gibi oldu.

Tigreyi de kadro değerinde sollayarak tahta oturduk.
Semedoyu da alınca kadro ayçiçek tarlası gibi oldu.

Sukur sana karsi butun maclarimi daha erken dönemde oynadim :D Bundan sonra oynayacaklar dusunsun! Daha çelme atabilecegin birileri varmi? Santamarina nin sampiyonluk yuruyusunde yardimina ihtiyacım olacak

Şu lig bi bitsin, birdaha yüzüne bakmayacağım. Saçmalığın daniskası, bok gibi bir oyun. 10 şut 0 gol, 8 şut 1 gol (dk 83). Hem deplasmandayım, hem rakibim benim 3 katı kadro değerimde.

Zorladık ama yıkamadık olmadı 1 şans golüyle galibiyet aldı tigre

Geri
Üst Alt