OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

OSM adına senden özür diliyorum üstad boyun eğdi hoş bir ifade olmamış :asd22:

4d02c1d908faa860b98e2210d1261b3c.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok canım Estağfirullah, hayırlı olsun.

Beyler Moreno var elimde 16.1 piyasası var 15 e bırakırım :asd22:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ve evet yapmış olduğumuz bir iki düşük ölçekli transferler sonrası, Alaba, Boateng, Sandro, esas bombayı patlatmış bulunuyoruz. Toni Kroos, 44 Milyon bedel ile aramıza katılmış bulunuyor.

Ve evet yapmış olduğumuz bir iki düşük ölçekli transferler sonrası, Alaba, Boateng, Sandro, esas bombayı patlatmış bulunuyoruz. Toni Kroos, 44 Milyon bedel ile aramıza katılmış bulunuyor.

Alaba'yı satmayı düşünürmüsün.

Beyler, kaşif de almam gereken bir oyuncu var ama 4 Milyonum eksik. Var mı aranızda yardım edebilecek? Kadrom da Gomez isimli bir defans oyuncusu var, ona birisi 4 Milyon teklif edebilir mi? Kasaya para girişi olduğunda 5 Milyona geri almayı taahhüt ediyorum. Bu Transfer şikesine ortak olana her zaman minnettar olurum.

Beyler, kaşif de almam gereken bir oyuncu var ama 4 Milyonum eksik. Var mı aranızda yardım edebilecek? Kadrom da Gomez isimli bir defans oyuncusu var, ona birisi 4 Milyon teklif edebilir mi? Kasaya para girişi olduğunda 5 Milyona geri almayı taahhüt ediyorum. Bu Transfer şikesine ortak olana her zaman minnettar olurum.

2,63 var bro, bitirdik parayı :)

Kenan sana teklif attım. Hem de 4.3 milyon. :D

Ancak

"Maç gününde Liverpool takımından zaten bir oyuncu aldın. Aynı kulüpten her maç gününde sadece bir oyuncu satın alabilirsin" uyarısı çıktı.

Dediğin oyuncu transfer listesindeydi ben de başka bir oyuncuya teklif verdim.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sağol renktaş.
Evet belki zaman bitmeden satılır diye koydum. Kasaya para girişi olduğunda 5 Milyona geri alacağım, yardımın için teşekkürler.
Kenan sana teklif attım. Hem de 4.3 milyon. :D

Ancak

"Maç gününde Liverpool takımından zaten bir oyuncu aldın. Aynı kulüpten her maç gününde sadece bir oyuncu satın alabilirsin" uyarısı çıktı.
Evet doğru, dün transfer işlemi yaptığımız için, bu tur tamamlanması gerekiyor, oyunda öyle bir kısıtlama var. Yinede yardımcı olmaya çalıştığın için sağol.

Liverpool'u yenmekten bıktık. Bıktık.

Geri
Üst Alt