- 23 Aralık 2008
- 60.014
- 57.542
- 4.933
Geçmiş olsun @Mustafa Sevim
Yazık abi adama.. Elinden geleni yapıyor ama oyuncuların hocaya kastı var gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun @Mustafa Sevim
Kendisine büyük takımlardan, kalbur üstü bir oyuncu verilmesi önerisinde bulunuyorum.Yazık abi adama.. Elinden geleni yapıyor ama oyuncuların hocaya kastı var gibi
Ben ne olduğunu anlamıyorum. Kazanmak için elimden geleni yapıyorum oyuncular oyunu sabote ediyor sanırım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
reis transfer paralarıyla yolsuzluk yaptığın söyleniyor umarız ki bu haberler asılsızdır dicem ama kadroya bakınca diyemiyorum nereye gitti bu paralar yav
Elinde kaç lira var?Yolsuzluk mu; yaptığım tek Şike Kenan Ünal ve Doruk Atadan çok ucuza piyasanın altına oyuncu aldım. Gerçi Doruk biraz cimrilik yaptı ama neyse;
Ayrıca para nereye gitti diyorsun; hiç olmadı ki. Sezona başladığımda 3.5 milyonum vardı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Wijnaldum, orta saha, 89, yaş 26, 36 Milyona transfer listesinde.
Wijnaldum, orta saha, 89, yaş 26, 36 Milyona transfer listesinde.
Matip, defans, 88, yaş 26, 24 Milyona transfer listesinde.
İhtiyacın olan pozisyonlardan biri ise, 14 Milyona birini vereyim. Matip için 12 yeter.
Rica ederim renktaş.Yarın sakin kafayla kadromu bir analiz edeyim yine konuşuruz renktaş yardımın için teşekkür ederim sağolasın
Rica ederim renktaş.
Senin Teknik Direktörün Tudor değil mi, Allah Allah.Ayrıca sanırım sorun sadece kadro değil. Takımda ciddi bir laubalilik var onu çözmek gerek
Senin Teknik Direktörün Tudor değil mi, Allah Allah.
Ben ne olduğunu anlamıyorum. Kazanmak için elimden geleni yapıyorum oyuncular oyunu sabote ediyor sanırım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takımı hazır olan var mı? Hazırlık maçı atmak için
bu dostluk maçı neticesinde umarım transferler için bi takım ortak müzakereler yürütebiliriz
4 tane forvet biraz fazla deilmi brighton gibi bi takıma ?![]()
Yolladım, sonucunu paylaşmak istemiyorum.Takımı hazır olan var mı? Hazırlık maçı atmak için
Yolladım, sonucunu paylaşmak istemiyorum.