Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Tottenhammaça bağlı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tottenhammaça bağlı
Anladim, dün 14 Milyon var demistin, ona istinaden teklif yaptim.
Bak ya pusuda yatmış iki kuruşuma göz dikmiş
O parayla bir orta saha bir forvet aldım ben
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alt ile üst sıralar arasında puan farkı açılmayacak müsterih olun, hakemlerle gerekli konuşmayı yaptık.
stoper aldın mı? taktiği ayarlayacaktık senin.
Tebrik etmekten başka bişey gelmez elimden.
emre can nın oluru nedir reysGel sana Mignolet´yi vereyim, 29 yasinda, 83, transfer listesi piyasasi 14,5, sana 9,5 milyona olur.
De Bruyne icin paraya ihtiyacim olmasa sekize bile birakirim ama su anda paraya ihtiyacim var.
Kaleci ve Savunma demissin, Mignolet + Robertson, mac sonrasi 15 Milyona olur.
Robertson su an 80 degil, 77 ama yasi 23, yani antrenman ile, mac ile cabuk 80 olur, genc oyuncular cabuk gelisiyor.
Transfer listesi piyasasi yine 12,5 civari.
Sana oyuncunun değeri ne ise odur reis.emre can nın oluru nedir reys
tamam transfer lıstesınden cıkar teklıf atayım. birde emınmısın bu adamın sana gereklı olmadığına?Sana oyuncunun değeri ne ise odur reis.
Bu ateş üfleyerek sönmez
Evet, elimde onun özelliklerinin üzerinde oyuncular var ve para lazım, De Bruyne imza için bekliyor.tamam transfer lıstesınden cıkar teklıf atayım. birde emınmısın bu adamın sana gereklı olmadığına?
teklifi yolladım reysÇıkardım Osman Başkan
Bu ateş üfleyerek sönmez
Kabul ettim, hayrını gör.teklifi yolladım reys
Ok reis teklif yolla halledelim@Aslan Karadağ gel hele gel De Bruyne için para hazır, gel halledelim şu işi, Fernandinho borcum olsun.
Bu ateş üfleyerek sönmez