OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

37de3c17dd1d9967de6df6c5206c4522.jpg

1e7573f2f65a4fa353d1514f6b7d6cec.jpg

6fde081953d44fa73a45ac9f36b411ac.jpg

evertona karsi deplasmanda 2-2 fena bir skor degil . Evde WHU yu yenmek sart

Rezalet. Takımın çaycısı bile mutsuz.

1-3 yenilmişim.

Levent Akgün hocam Ribery e 30 milyondan fazla istemişsin. 34 yaşındaki adama değmez. Elinde kalır. 10 milyon küsur teklif ettim. Kabul et. Hem hayır işlemiş olursun hem de elinde patlamaz :asd22:

Bende Ribery ve Hughes den gelen paraya Nzonzi'yi kadroma kattım.

Ve yine şike, yine şike, doymadık.

Üstadım hiç mi utanmadın bu yorumu yaparken? Haftalardır neler dönüyor burada ezik ezik izledik sadece. Şimdi kalkmış bir oyuncuyu pazar değerinin altında aldık diye nasıl da ithamlarda bulunuyorsun.

Hepiniz korkuyorsunuz üç puan alacağım diye :asd22:

Üstadım hiç mi utanmadın bu yorumu yaparken? Haftalardır neler dönüyor burada ezik ezik izledik sadece. Şimdi kalkmış bir oyuncunun pazar değerinin altında aldık diye nasıl da ithamlarda bulunuyorsun.

Hepiniz korkuyorsunuz üç puan alacağım diye :asd22:
Şahsen bende doymadım. Senin üç puan aldığın günü resmi Bayram ilan etmemiz gerekecek eğer böyle giderse.

Neresi şike yahu :D Adam parasını verdi aldı Ribery'i :D Sizler 5 milyona aldığınız oyuncuyu 25 milyona satarken şike olmuyor mu ? :D Hayret bir şey, gayet makul 34 yaşında bir isme 10 milyon ödedi ve aldı.

Neresi şike yahu :D Adam parasını verdi aldı Ribery'i :D Sizler 5 milyona aldığınız oyuncuyu 25 milyona satarken şike olmuyor mu ? :D Hayret bir şey, gayet makul 34 yaşında bir isme 10 milyon ödedi ve aldı.

Konuş hocam. Yüksek sesle söyle 10 milyon ödedim. Net. Paraya bakın 10 Milyon! :D

Anlatın, kayıt dışı neler döndü anlatın.

Şike karşılıklı karın olduğu bir şeydir. Levent Hocam burada zarar etti. Net. İyilik yaptı. İyilik yapmak şike yapmak değildir. Ayrıca alışveriş bu başlık altında şeffaf bir şekilde yapıldı. Özel mesajlarımıza mahkeme kararıyla bakılabilir.

Ribery transferi olumlu bir sonuç verdi. 13 puanla 8. sırada yer alan Newcastle United ile yaptığımız dostluk maçını 1-0 kazandım.

"Meşaleleri yakın, galibiyet yakın"

Geri
Üst Alt