OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Futbolcular bitmesin diyorsunuz :D

Oyunu telefonuma yükledim meğer fi tarihinde bir üyelik almışım otomatik o üyelik giriş yaptı. Çıkamıyorum. O yüzden PC'den giriş yapabileceğim. Varsa bir yolu akşam telefondan giriş yaparım :)

iphone ise genel ayarlardan osm oyununa girip otomatik girişi iptal ederseniz her girişte kullanıcı adı şifre sorar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence transfer yasak olsun. Sizi orjinal kadroyla tokatlamak isterim.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer yasak olunca herkes standart bir yerde kalıyor. Ama öbür türlü watford, southampton gibi takımlar şampiyon olabiliyor.

Transfer yasak olunca herkes standart bir yerde kalıyor. Ama öbür türlü watford, southampton gibi takımlar şampiyon olabiliyor.
Oyunda herkes 10m-20m fiyat cekiyor. Verin 300m bütçe transfer yapalım. Kulüp kan ağlıyor kan.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Newcastle patronu OSMAN SEDEN'e başarılar dilerim kendisini destekliyorum bu yarışta. bu arada bizim murhana yine cacık takım gelmiş :asd22:

sistemimize uymadığından mütevellit değerli bi santraforumuzu satış listesine koymuş bulunmaktayız arklar
bu denli bi oyuncuya müspet ilgisi olanlarla mutabakata varabiliriz

p40142.png

Etkinlik varmış 6 kişiyi koyabiliyoruz listeye değerlendirin derim

Newcastle patronu OSMAN SEDEN'e başarılar dilerim kendisini destekliyorum bu yarışta. bu arada bizim murhana yine cacık takım gelmiş :asd22:
bi tane iyi kulüp düsmez mi arkadas hellas verona burnley derken southampton geldi. ilerleye ilerleye 8. sezonda bir manu filan gelir :D

KAP: Brighton & Hove Albion FC

Geçen sezon Juventus`u İtalya`da şampiyonluğa taşıyan Güven Soytürk resmen
Brighton & Hove Albion FC menajerliğine getirildi. Kamuoyuna duyurulur.

new casıl ne cırt bi kulüp olmuş yav.
ne iyi diyebiliyorm ne çok kötü. arafta kalmış ışıksızlar kulübü .

bütün oyuncular değerinin 2.4 katına satılıktır. ilgilenenler pm atabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

new casıl ne cırt bi kulüp olmuş yav.
ne iyi diyebiliyorm ne çok kötü. arafta kalmış ışıksızlar kulübü .

newcastle deyince aklıma hep alan shearer gelirdi sempati duyardım. ama bir kaç gün önce şükrünün forumda newcastle tdsi benitezin eşiyle münakaşaya girmesi üzerine bu kulübe karşı hissizleştim. :asd22:

newcastle deyince aklıma hep alan shearer gelirdi sempati duyardım. ama bir kaç gün önce şükrünün forumda newcastle tdsi benitezin eşiyle münakaşaya girmesi üzerine bu kulübe karşı hissizleştim. :asd22:
Ben enson o donemlerinde kalmisim guncellememisim kendimi reys buyuk hayal kirikligi var suan :asd:

Geri
Üst Alt