- 6 Mart 2015
- 4.300
- 2.912
- 1.413
Yazımı beğendi... kesin verecekYapma aga elimizde avcumuzdaki buallah rızası için...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazımı beğendi... kesin verecekYapma aga elimizde avcumuzdaki buallah rızası için...
reis eğer orta saha lazımsa yarı fiyatına nobleyi bırakayım hatta stoperinde yok masuaku o da daha 23 yaşında tek antremanla 80 olur 2 sini 27 ye vereyim normalde 2 side transfer listesinde 40 falan ediyoYapma aga elimizde avcumuzdaki buallah rızası için...
Beyler, kaşif de almam gereken bir oyuncu var ama 4 Milyonum eksik. Var mı aranızda yardım edebilecek? Kadrom da Gomez isimli bir defans oyuncusu var, ona birisi 4 Milyon teklif edebilir mi? Kasaya para girişi olduğunda 5 Milyona geri almayı taahhüt ediyorum. Bu Transfer şikesine ortak olana her zaman minnettar olurum.
Sayın Adminim, transfer şikesi çoktan gerçekleşmiş bulunuyor.4e alırım yarın 10a geri alırsın kabul edersen işlemler başlasın
Sayın Adminim, transfer şikesi çoktan gerçekleşmiş bulunuyor.
Avucunu yalarsın.Crystal Palace 3 tane atmış. Vay anasını. Yarın Watford karşısına farklı taktiklerle çıkıp ilk galibiyetimizi deplasmanda alacağız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Renktaş, Canavar Sarper Osman Başkan.Sarper Yıldırım ve Doruk Ata TANRIVERDİ
Tekliflerime bakar mısınız? Oyuncuyu akşamki maça yetiştireyim![]()
Yaptım ise Liverpool için yaptım.soruşturma başlattım
Renktaş, Canavar Sarper Osman Başkan.
Sarpere Mention göndermişsin onun için yazdım.
Sarpere Mention göndermişsin onun için yazdım.
Bende anlamadım Sertan abi, öyle kala kaldım. Yaşlılık belirtileri olsa daha yaş 31.anlaması neden bu kadar uzun sürdü Kenan
akıllı da çocuk aslında
aşık mı ki ,derdi mi var,hasta mı?