OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

anlaması neden bu kadar uzun sürdü Kenan

akıllı da çocuk aslında

aşık mı ki ,derdi mi var,hasta mı?

Bende anlamadım Sertan abi, öyle kala kaldım. Yaşlılık belirtileri olsa daha yaş 31.

Yahu ne yaşlılığı abi; benim yazıma Canavar Sarper Osman Başkan yazmışsın. Anlamadım bunu ne alaka diye sordum. Hala da anlamadım :asd22:

Mesaide en ufak boşlukta göz atmaya buraya geliyorum kafa dağıtmaya kafamı allak bullak ediyorsunuz :D

Yahu ne yaşlılığı abi; benim yazıma Canavar Sarper Osman Başkan yazmışsın. Anlamadım bunu ne alaka diye sordum. Hala da anlamadım :asd22:

Mesaide en ufak boşlukta göz atmaya buraya geliyorum kafa dağıtmaya kafamı allak bullak ediyorsunuz :D
Mustafa renktaşım, niyetim kafanı allak bullak etmek değildi. Sen Sarper Yıldırım'a mention atmışsın tekliflerini incelemeleri için. Bende Canavar Sarper isimli menejer Sarper değil, Osman Başkan demek istedim. Tabi eğer sen Sarper'e bu karışıklık yüzünden mention atmadın ise, o halde ben özür dilerim kafanı karıştırdığım için.

Mustafa renktaşım, niyetim kafanı allak bullak etmek değildi. Sen Sarper Yıldırım'a mention atmışsın tekliflerini incelemeleri için. Bende Canavar Sarper isimli menejer Sarper değil, Osman Başkan demek istedim. Tabi eğer sen Sarper'e bu karışıklık yüzünden mention atmadın ise, o halde ben özür dilerim kafanı karıştırdığım için.

Ağlayarak kahkaha atıyorum :D :D
Osman SEDEN bir insan neden öyle bir kullanıcı adı alır neden :asd22: Sarper'e attığım mention ı silebilir miyim acaba? Daha foruma uğramadı bugün sanırım :)

Doruk Ata TANRIVERDİ vicdansızsın üstat. 14 milyonluk adama 21 milyon teklif etmişsin. Ayıp yahu. Hiç mi için sızlamadı? Son teklifimi verdim. Huddersfield taraftarını üzmeyeceğinden eminim. :)

Daha önce Burnley kadar hedefi düşük bir takım çalıştırmadığımızdan taktik belirlemede zorluk yaşıyorduk lakin bugün dostluk maçı attığım rakiplerimin de gördüğü üzere sanırım sonunda doğru taktiği bulduk.

Attention please! Burnley rises!

:uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::uyy:

111213123.jpg

Dragovic Assist gol Glik... Bu ne , Stoperlerim gol atmaya yemin etmis :D

0-1 aldik

Geri
Üst Alt