OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Stoper uğruna iyi giden takımın forvet hattını bozduk. Umarım yönetimle aram bozulmaz.

110 milyonu olan varsa 20 yaşında 105'lik Dembele'ye teklif yapsın. Benim rotasyonum da yetersiz daha dengeli bir kadro kurmak için bütçe lazım.

Yarın kupa maçında mümkün olan tüm çöpler oynayacak. Umarım eleniriz de kupa maçlarında takım biraz dinlenir. Sanki tur atlasak kupayı kazanıcaz :D

Son düzenleme:
110 milyonu olan varsa 20 yaşında 105'lik Dembele'ye teklif yapsın. Benim rotasyonum da yetersiz daha dengeli bir kadro kurmak için bütçe lazım.

Yarın kupa maçında mümkün olan tüm çöpler oynayacak. Umarım eleniriz de kupa maçlarında takım biraz dinlenir. Sanki tur atlasak kupayı kazanıcaz :D

Takımı komple satınca bir Dembele alabiliyorum :)

Takımı komple satınca bir Dembele alabiliyorum :)

Bu teklifim zaten hedefi 4 ve üzeri olan, para basan takımlaraydı. :D

Ya ayrıca bende bir oyuncu satamama sıkıntısı var. Daha ilk hafta başlamadan aldığım birkaç oyuncu günlerdir listede, öyle 50-60m gibi yüksek miktarlar da değil, 10-25m aralığında bir türlü satılmıyor oyuncular. Satılsalardı hem kendilerinden gelecek parayla hem de giden yorgun oyuncuların yerine halihazırda full kondisyonlu oyuncular transfer ederek kadro rotasyon darlığını çözecektim.

Transfer listesine bakıyorum, herkes 30-40-50m'lere çatır çutur oyuncu satmış. Bizde tık yok.

Aslan Karadağ elime anlaşmanın ikinci ayağını tamamlayacak para geçti. Fernandinho için teklif yaptım ama geri çektim. Sebebi ise Walker. Fernandinho yerine bu oyuncuyu 24,5 Milyona almamda bir sakınca var mı? O pozisyonda bir türlü dikiş tutturamadım. Olmaz dersen de sıkıntı yok yanlış anlama, yine Fernandinho için teklifi gönderirim.

Son düzenleme:
zorlu tottenham deplasmanından 3-2 lik zaferle ayrıldım lige kötü girdim üstelik en pahalı ve donanımlı kadro bende olmasına rağmen yavaştan toparlanma yoluna girmiş bulunmaktayım umarım bu form devam eder kalitemin baya altında bir sıradayım.

Bu teklifim zaten hedefi 4 ve üzeri olan, para basan takımlaraydı. :D

Ya ayrıca bende bir oyuncu satamama sıkıntısı var. Daha ilk hafta başlamadan aldığım birkaç oyuncu günlerdir listede, öyle 50-60m gibi yüksek miktarlar da değil, 10-25m aralığında bir türlü satılmıyor oyuncular. Satılsalardı hem kendilerinden gelecek parayla hem de giden yorgun oyuncuların yerine halihazırda full kondisyonlu oyuncular transfer ederek kadro rotasyon darlığını çözecektim.

Transfer listesine bakıyorum, herkes 30-40-50m'lere çatır çutur oyuncu satmış. Bizde tık yok.

Bazen hiç satılmıyor. Bazen de hızlı satılıyor. Nasıl bir sistem var çözemedim henüz.

Aslan Karadağ elime anlaşmanın ikinci ayağını tamamlayacak para geçti. Fernandinho için teklif yaptım ama geri çektim. Sebebi ise Walker. Fernandinho yerine bu oyuncuyu 24,5 Milyona almamda bir sakınca var mı? O pozisyonda bir türlü dikiş tutturamadım. Olmaz dersen de sıkıntı yok yanlış anlama, yine Fernandinho için teklifi gönderirim.

Alabilirsin reis adam listede zaten farketmez benim için :D

Sonunda ilk golümüzü attık. Ama yine yenildik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçlara 10 kişi çıkamıyor muyuz ya?

Sen 10 kişi çıkarsın. Asistan 11 yapar merak etme :) Çöplerden birini ekle mevkisine olaun bitsin

Oynatacak çöpüm bile yok işte. :D Bir tane daha çöp almam lazım ama transfer listesi 10 milyondan başlıyor.

Bu akşamki maçı kaybetmek için yapılabilecek her şeyi yapacağız. Baskı yok, atağa çıkmak yok, sertlik yok.

Geri
Üst Alt