OSM | 4. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Man. City - Aslan Karadağ

Arkadaşlar çok ucuza hem de çok ucuza bir defans, bir orta saha, bir de forvet arıyorum. Yardımcı olursanız bu akşam ilk puanımı alacağım.

Gücü 85 ve üstü olsun. En kötü 80 olsun.

Arkadaşlar çok ucuza hem de çok ucuza bir defans, bir orta saha, bir de forvet arıyorum. Yardımcı olursanız bu akşam ilk puanımı alacağım.

Puan konusunda senin sorunun taktik bence. Macimiz nezaman bilmiyorum ama yakin zamandaysa ilk galibiyeti benden alirsin heralde.

Modric ve Hulk'u renklerimize bağladık. Mustafa sana 7 Milyon avroya bir orta saha oyuncusu ve 15 Milyon avroya 85'lik bir forvet veririm.

Acele etme reyis bu akşamı atlatalım da yarın alırsın puanı.

Puan konusunda senin sorunun taktik bence. Macimiz nezaman bilmiyorum ama yakin zamandaysa ilk galibiyeti benden alirsin heralde.

Yok üstat. Taktikte çok da sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Dengeli oynuyorum, pas oyunu oynuyorum. Daha ne yapayım? Oyuncular kötü. Her geçen gün daha iyi oyuncular alıyorum. Yediğim gol sayısı azaldı. Dün 1-0 yenildim. İnşallah bugün kazanacağım. :)

Acele etme reyis bu akşamı atlatalım da yarın alırsın puanı.

Puan kaybına tahammülün olmadığı bir hafta. Üzgünüm hocam. Bu maçı almak için tüm kozlarımı kullanacağım :asd22:

Yok üstat. Taktikte çok da sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Dengeli oynuyorum, pas oyunu oynuyorum. Daha ne yapayım? Oyuncular kötü. Her geçen gün daha iyi oyuncular alıyorum. Yediğim gol sayısı azaldı. Dün 1-0 yenildim. İnşallah bugün kazanacağım. :)

Puan kaybına tahammülün olmadığı bir hafta. Üzgünüm hocam. Bu maçı almak için tüm kozlarımı kullanacağım :asd22:
Ben sana inaniyorum dostum.
Elimde uygun oyuncu olsa verirdim ama su an yok.

Ben sana inaniyorum dostum.
Elimde uygun oyuncu olsa verirdim ama su an yok.

Canın sağolsun ;

Deminden beri Levent Hocam'a teklif yapıyorum vazgeçiyorum; sonra tekrar ediyorum yine vazgeçiyorum. Az para var insan harcamaya kıyamıyor kararsız kalıyorum :) Kendim bir şey alacağım zaman bu kadar kararsız kalıp düşündüğümü hatırlamıyorum.

Birak modern futbolu artik bam bam bam zamani

Ilkay Gündogan bende sike yapmis... Eski takimina karsi oynamamak icin, sari görüp ceza yemis

Fatih Can Hocam Antonio için sana teklifim

12.336,044 €

Hadi hocam el sıkışalım.

Geri
Üst Alt