Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
Şimdi hatırlayamadım oldu öyle mi abi![]()
Yerin dibine sokmadan önce yaşıma hürmet et be evladım
Hiç saygı kalmadı bu gençlerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi hatırlayamadım oldu öyle mi abi![]()
Doğru, otuz yaşı geçince çok bozuyoruz biz gençler.Yerin dibine sokmadan önce yaşıma hürmet et be evladım
Hiç saygı kalmadı bu gençlerde
Beleş diye ne övdünüz be oyunu. Dünya üzerinde yapılmış ender işe yaramaz uygulamalardan biridir herhalde
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uyudu mu evlat?Doğru, otuz yaşı geçince çok bozuyoruz biz gençler.
Az önce gitti. Sabah beş buçuktan beri ayakta daha hala direniyor babası kılıklı.Uyudu mu evlat?
Az önce gitti. Sabah beş buçuktan beri ayakta daha hala direniyor babası kılıklı.
Bu ara arkadaşlardan hasta olan olana, çift vardiya gidiyoruz nerede ise. Mecbur direniyoruz.Bence de babasının bu konuda Maşallahı var
4 tane yemişiz cok cenabet bir takim yemin ediyorum delirdim
Hazirlik maci yaptim simdi ayni takimla 2 0 yendim.Hamama gidin yavrum, kendini unutma ama
Takım cenabetmiş
Pehh
Hazirlik maci yaptim simdi ayni takimla 2 0 yendim.
Dagitacam kadroyu mac seciyor keresteler.
Lacazzete transfer listesinde olduğu için kabul etmiyor.Kenan Ünal hocam asensio icin teklifi yollayabilirsiniz
Hallettim.Lacazzete transfer listesinde olduğu için kabul etmiyor.
AnlamadimHer eziğe bjk liliği yapıştırma, bjk li olmayan ezikler de var hayatta
Yarına kaldı, bugün bir oyuncu aldığım için teklif dahi yaptırmıyor oyun.Hallettim.
Gol asist 0 katkiYarına kaldı, bugün bir oyuncu aldığım için teklif dahi yaptırmıyor oyun.
Anlamadim