Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
top mu...İnşallah hoca ama top yuvarlak :kiss:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
top mu...İnşallah hoca ama top yuvarlak :kiss:
top mu...
Oha Murhan yine kazanamamış Yeni Malatya(Doruk) ilk puanını almış![]()
Boşamı dedim 1 puan garanti 3 puan belki diye
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis sende ilk defa oynamana rağmen şu ana kadarki performansın fırtına gibi tebrik ediyorum![]()
Bu gidiş ile senin fazla bir şey yapmana gerek kalmayacak gibi renktaş.İğreniyorum Trabzonspor'dan. Gitmiş adamlara dalmış bizim kaleci manyağı. Kabadayı mıdır nedir. Trabzonu düşüreceğim artık.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Murhan bu hafta seninle maç yapıyorum fener diye asilayim filan demezsin umarım. Bence de Trabzon küme düşmeli sana bu konuda tam destek.İğreniyorum Trabzonspor'dan. Gitmiş adamlara dalmış bizim kaleci manyağı. Kabadayı mıdır nedir. Trabzonu düşüreceğim artık.
İğreniyorum Trabzonspor'dan. Gitmiş adamlara dalmış bizim kaleci manyağı. Kabadayı mıdır nedir. Trabzonu düşüreceğim artık.
hersey rakip teknik direktöre saldiran kaleciyi göndermemizle basladiKesin sahaya atlar murhanin taraftarları ve kesin bir oyuncusu benim oyuncuyu döver. Enteresan bir maç bekliyorum.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aferin Murhanhersey rakip teknik direktöre saldiran kaleciyi göndermemizle basladi![]()