OSM | 6. GSCimbom Spor Toto Süper Ligi | Şampiyon Akhisar - Fatih Can

Doruku niye aldınız yaw oynamayı bilmiyor. Önceki ligde lazioyu 6 puanla küme düşürdü. Böyle oynamayıp lige etki etmeyen averaj takımı olan hocalar çok kötü. Kusura bakma dorukcum dost acı söyler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doruku niye aldınız yaw oynamayı bilmiyor. Önceki ligde lazioyu 6 puanla küme düşürdü. Böyle oynamayıp lige etki etmeyen averaj takımı olan hocalar çok kötü. Kusura bakma dorukcum dost acı söyler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi takımı yönetiyorsunuz sayın Puki bey ?

Ortasaham konuşmaya yeni başlayan bebekler gibi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scout gitti gidecek, haydi satilsin artik su oyuncular.

Volkan, Castillo, H.Ali, Pereira, Hubocan ve Durica icin teklif bekliyoruz.

Son düzenleme:
Ne uğursuz bir oyunmuş yav hala topçu satılmadı kadro kurdu millet yine zirve hayal .
Eto,Nasri ve diğer oyunculara teklifinizi bekliyorum acil .

Nasıl TSL keyifli mi :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

murhan38 kim adamın kadrosunda 80-90 6 tane adam var . bende bi tane var o da rafinha çok acayip tokat yicez

Fenerin kadrosu rezil otesiymis, para edecek nerdeyse hiç oyuncusu yok. 2 tane transfer yapabildim para edecek oyuncu da kalmadı.

Epl daha iyiydi.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inat ettiler işte.
hep epl oynayarak cok sıkılmıslarda almanyaya oylarını vermıslerde çekip tekrar tslye vermek istemişlerde cart curt.
daha evvel tsl oynadım kulupler arasındakı fark belirgin vazıyette. anlamadılarki ille dedikleri olacak.
yahu madem italyadan epl den sıkıldınız almanya acsaydık bari.

Beyler 20 yaşındaki Manaj'ı değerine koydum alan var mı yarın 2 katına satarsınız :D

Geri
Üst Alt