- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
İlk maçimdan önce ilk transferimizi gercekleştirdik. İnterde forma giyen defansın bel kemiği olan D’Ambrasio artık Benevento takımında mucadele edecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk maçimdan önce ilk transferimizi gercekleştirdik. İnterde forma giyen defansın bel kemiği olan D’Ambrasio artık Benevento takımında mucadele edecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 23406
15mılyonluk adama 75 mılyon euro ıstedıHoaydaaaaaaa
![]()
![]()
cieseaya 15 m verırım reis. senın paraya benım regene ıhtıyacım var. win winParasizlik zor ya, herkese oyuncumu oneriyorum, alan yok.
Ricardo Saponara 20mil'e satabilecekken, 15'e birakiyorum, acil para lazim.
![]()
Kadrom oturdu, bundan sonra Parasi olan benimle anca Masaya oturabilir :S15mılyonluk adama 75 mılyon euro ıstedı
musap çıldırmıs
ayıp edıyosun reıs bak yarının ne getıreceği bellı değil. evdekı hesap çarsıya uymaz bırbırımıze muhtac oluruz.Kadrom oturdu, bundan sonra Parasi olan benimle anca Masaya oturabilir :S
Chiesa'yi veremem, baska hangi oyuncuyu alirsincieseaya 15 m verırım reis. senın paraya benım regene ıhtıyacım var. win win
o bölgede bi oyuncu lazım sadece bana reis. en uygunu çiesa suan. bide musapla görusme halındeyım ama kıbrıs adası istiyor karsılığındaChiesa'ya veremem, baska hangi oyuncuyu alirsin
Saponera 80+80 1 tane savunma ve +80 1 tane orta sahaya talibim elinde satılık oyuncu olan kişiler benle iletişime geçebilirler.
Saponera 80+80 1 tane savunma ve +80 1 tane orta sahaya talibim elinde satılık oyuncu olan kişiler benle iletişime geçebilirler.
Saponera 80
Badelj 83
Takim Fiorentina
valla badelj'i çok tuzluya satıyordun listede ben daha iyi oyuncu ve daha genç oyuncuyu daha düşük fiyata satıyordum o yüzden hiç yazmadım oyundan![]()