Emrah aradan çekil Felipe bize juventusu istediğini söyledi. Sen ne veriyorsan 2 misli benden.![]()
Haddini bil kapalı kapılar ardında çevirdiklerini biliyorum. Dokunma oyuncuma.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emrah aradan çekil Felipe bize juventusu istediğini söyledi. Sen ne veriyorsan 2 misli benden.![]()
@Vasfi Vural bu felipe anderson devlerı bırbırıne düşürdüğü kadar ıyı oyuncumu reıs sen seri a yı takıp edersın bılırsın
Haddini bil kapalı kapılar ardında çevirdiklerini biliyorum. Dokunma oyuncuma.
tam tokatlıkAdeta 1 top cambazı reis
![]()
![]()
S.S. Lazio kulübüyle görüşmelerimiz sürüyor bu transferi bitireceğiz. Sistemimize çok uygun bir isim Felipe Anderson tüm şartlar zorlanacak.
merak etme reis 25 m teklıf yollamıs 30 m yollayarak guncelledım o parayı hayatta vermez puki. oyuncu sabaha karsı senın olacak 30meyeOsman dostluğumuzu bozacak, sözünden dönecek bir adam değildir.
merak etme reis 25 m teklıf yollamıs 30 m yollayarak guncelledım o parayı hayatta vermez puki. oyuncu sabaha karsı senın olacak 30meye
Felipe anderson sana yakismazdi reis ben sana daha guzelini bukurum bosverTeklifi güncellemen bile beni çiğnemek...
Felipe anderson sana yakismazdi reis ben sana daha guzelini bukurum bosver
Evet vizyon transferimiz Felipe ANDERSON 31.07 milyon euro karşılığında resmen Juventus FC'de. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun.
![]()
JUVENTUS OLARAK LİGDE PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜĞÜ SAĞLAMAYA YÖNELİK HAMLELERİMİZ SÜRECEKTİR!