Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.548
- 5.155
- 1.408
Üstad senin orta saha sayın az gibi yavTuzlu gelir![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad senin orta saha sayın az gibi yavTuzlu gelir![]()
Eksik zaten 3 gundur Lacazette i satmaya calisiyorum. Satip @Osman SEDEN in aldigi orta sahayi alacaktim. Ben oyunculari satamadim ama o orta saha city ile anlasmis iste ne yazikki. Artik forvetleri satip kasif yollayacagiz, baska yolu yokÜstad senin orta saha sayın az gibi yav
Forvet almasam Matuidi ile takas ederdik.Para bulursan ben buradayım haberin olsunEksik zaten 3 gundur Lacazette i satmaya calisiyorum. Satip @Osman SEDEN in aldigi orta sahayi alacaktim. Ben oyunculari satamadim ama o orta saha city ile anlasmis iste ne yazikki. Artik forvetleri satip kasif yollayacagiz, baska yolu yok![]()
TRANSFER - Sergio Ramos, West Ham'da!
![]()
TRANSFER - Marcos Rojo, West Ham'da!
![]()
TRANSFER - İlkay Gündoğan, West Ham'da!
![]()
TRANSFER - Marcelo, West Ham'da!
![]()
TRANSFER - Gylfi Sigurdsson, West Ham'da!
![]()
TRANSFER - Davide Zappacosta, West Ham'da!
![]()
Reis oynatcagimdan degilde kallavili bi rakibe gitmesin diye transfer ettim.Eksik zaten 3 gundur Lacazette i satmaya calisiyorum. Satip @Osman SEDEN in aldigi orta sahayi alacaktim. Ben oyunculari satamadim ama o orta saha city ile anlasmis iste ne yazikki. Artik forvetleri satip kasif yollayacagiz, baska yolu yok![]()
Oynatmayacaksan aldigin paraya bana satReis oynatcagimdan degilde kallavili bi rakibe gitmesin diye transfer ettim.
Helal et
senle macımız gecsın ondan sonra seve seve baskan . aramızda böyle seylerın lafı olmazOynatmayacaksan aldigin paraya bana sat![]()
Mactan once lazim, hazirliklarim 3 hafta sonra baslayacak olan 4 haftalik period icin. O maclar baslamadan satip almis olmaliyim yoksa 6 puani zor gorurum.senle macımız gecsın ondan sonra seve seve baskan . aramızda böyle seylerın lafı olmaz
Matuidi benim anca top toplayicim olur rdas. Javi Martinezi isterim. Hem Huddersfieldi bi basamak icin kullanmisti o, asil hayali ArsenalForvet almasam Matuidi ile takas ederdik.Para bulursan ben buradayım haberin olsun![]()
6 haftadır sakat ve sakatlığı sabah bitiyor şimdi mi söylenirMatuidi benim anca top toplayicim olur rdas. Javi Martinezi isterim![]()
üstad maalesef artık kadromu bozmayacağım.@Burak Pakdemir biz simdi anlasalim Javi Martinez 2 mac daha seninle oynasin 3. maclarin sonunda benim takima gecsin ?
Yarisini satiliga cikarmisin zaten, saydigin isimlere sadece Javiyi ekleyeceksinüstad maalesef artık kadromu bozmayacağım.
Modric-Matuidi-Mukiele-Mahrez-Onana satılık yalnızca.
MaalesefYarisini satiliga cikarmisin zaten, saydigin isimlere sadece Javiyi ekleyeceksin![]()
cty macını nasıl kazandın halen anlamıyorum reıs son anda taktıkmı değiştirdin naptın helal vallaLidere selam durun
cty macını nasıl kazandın halen anlamıyorum reıs son anda taktıkmı değiştirdin naptın helal valla