OSM | 8. GSCimbom İngiltere Premier Ligi | Şampiyon Liverpool - Kaan Usta

Eksik zaten 3 gundur Lacazette i satmaya calisiyorum. Satip @Osman SEDEN in aldigi orta sahayi alacaktim. Ben oyunculari satamadim ama o orta saha city ile anlasmis iste ne yazikki. Artik forvetleri satip kasif yollayacagiz, baska yolu yok :D
Forvet almasam Matuidi ile takas ederdik.Para bulursan ben buradayım haberin olsun :D

TRANSFER - Sergio Ramos, West Ham'da!

tumblr_ohzrwjfTq81tjx4x7o1_1280.png
TRANSFER - Marcos Rojo, West Ham'da!

Manchester+United+v+West+Ham+United+Premier+8Og0DCyTRvrl.jpg
TRANSFER - İlkay Gündoğan, West Ham'da!

4e8e41367997cfe705d62ea80592cbcc.jpg
TRANSFER - Marcelo, West Ham'da!

original.jpg
TRANSFER - Gylfi Sigurdsson, West Ham'da!

Gylfi+Sigurdsson+Manchester+City+v+Everton+negNvmb4B2ql.jpg
TRANSFER - Davide Zappacosta, West Ham'da!

55376c33c4d6d1d0b6abe061a3f2ae39.jpg

Axmr7gSCIAEfg5U.jpg

Eksik zaten 3 gundur Lacazette i satmaya calisiyorum. Satip @Osman SEDEN in aldigi orta sahayi alacaktim. Ben oyunculari satamadim ama o orta saha city ile anlasmis iste ne yazikki. Artik forvetleri satip kasif yollayacagiz, baska yolu yok :D
Reis oynatcagimdan degilde kallavili bi rakibe gitmesin diye transfer ettim.
Helal et

Anlık West Ham holiganları

3197147851_1_2_LgdNxDHS.gif

senle macımız gecsın ondan sonra seve seve baskan . aramızda böyle seylerın lafı olmaz
Mactan once lazim, hazirliklarim 3 hafta sonra baslayacak olan 4 haftalik period icin. O maclar baslamadan satip almis olmaliyim yoksa 6 puani zor gorurum.

Gerci panik yaptigimdan degil, basimizda 'The Special one' oldugu surece takimima guvenim tamdir :)

@Burak Pakdemir Javi Martinezi bana sat, ya Bale ya Lacazette i sana vereyim + Ambrosio.

2 sini satsan Javi Martinez icin istedigin paranin fazlasini kazanabilirsin :D

rakibimizi kuzey londra'ya eli boş yolladık sırada diğer bir kuzey londra takımı olan Arsenal var bu sefer kuzey londra ya gidip 3 puanla döneceğiz.

Geri
Üst Alt