Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.391
- 3.340
- 458
Benim isime anca onlar yariyor, otekiler isime yaramazBro, Sanson, Laxalt veyahut Shelvey dedim, sen digerlerini istion![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim isime anca onlar yariyor, otekiler isime yaramazBro, Sanson, Laxalt veyahut Shelvey dedim, sen digerlerini istion![]()
kusura bakma renktas, Tolliso veyahut Kondogbia'yi 35 mil gibi kelepir fiyata satamam, anca kelepir fiyata oyuncu alirim.Benim isime anca onlar yariyor, otekiler isime yaramaz
Teklifimi iletmis bulunuyorum @Mehmet Ocak (a)
Bide sana birsey soracagim rdas. Sen telefonda apptanmi oynuyorsun, internettenmi?
Osm appdenmi yada Chrome danmi?kusura bakma renktas, Tolliso veyahut Kondogbia'yi 35 mil gibi kelepir fiyata satamam, anca kelepir fiyata oyuncu alirim.
Cogu zaman telefonla, denk gelirse laptop'da felan.
osm app.Osm appdenmi yada Chrome danmi?
Aldim asagi yukari ayni guc ve yaslarda bitane. Yedek oyuncu icin 30 kusur bayildim ama el mahkum. Yoksa triska
Bende appi klikken yapinca otomatikmen Hollandadaki kariyerime giriyor. Turkiyedekine girmesini nasil saglarim?osm app.
ama wifili kullan yoksa cok yiyor.
appi sil, tekrar ekle.Bende appi klikken yapinca otomatikmen Hollandadaki kariyerime giriyor. Turkiyedekine girmesini nasil saglarim?
knk Sanson ile takas yapalim.MatuidiFlooddan ceza yersem sebebi bu adam olacak
knk Sanson ile takas yapalim.
ban yememen icin diyorum yani![]()
Benim öyle bir futbolcum olduğundan haberim yok.Valla taktik şaşırttı tam gaz devam ediyorum Kupada Arsenali safdışı bırakırsam süper olacak.
Palace Bonucci-Mkhitaryan takasına ne dersin üste az miktarda para ver
telefonuma coın kampanyaları dısında oyundan bildirim gelmiyor Allahını seven yardımcı olsun
ben bunu fena unutmusum la@Musap Aydinli bugün oyuna bi gir çık da artıdan mp kazanayım la![]()
O nedir reis ?@Musap Aydinli bugün oyuna bi gir çık da artıdan mp kazanayım la![]()
Menajer puanı.O nedir reis ?