- 9 Temmuz 2011
- 34.153
- 29.128
- 2.533
Son takım için arkadaşınızı, eşinizi, dostunuzu getirebilirsiniz her türlüsüne açığız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sidibe+Lafont = Draxler ?Son takım için arkadaşınızı, eşinizi, dostunuzu getirebilirsiniz her türlüsüne açığız.
Taktik anlayisina gore degisir.Stoperlerin hücum gücünün yüksek olmasının bi avantajı var mı hadi hücumcular ileride olabilir diyebilirsiniz peki düşük olmasının bi avantajı var mı ?
Draxler değil de Verratti'yi verirsen düşünebilirimSidibe+Lafont = Draxler ?
MaalesefDraxler değil de Verratti'yi verirsen düşünebilirim![]()
Senin stoperler kötü görünüyor 24 yaşında 81 gücünde kongolo var 13 M 'a bırakayım .hem sol iç defans hemde sol bek mi arıyorsunuz aradığınız adam daley blind
sadece iletişime geçmeniz yeterli
Senin stoperler kötü görünüyor 24 yaşında 81 gücünde kongolo var 13 M 'a bırakayım .
Cardiff uyarsa nicki yaz davet atayım rengimyer var mı?
Cardiff uyarsa nicki yaz davet atayım rengim
Hollanda dan Turkiye OSM ine nasil katilacagim, yada kendimi uye yapacagim? Osm Turkiye giriyorum Google a hala Hollanda OSM i aciliyor
Hayir ben Hollanda da kaliyorum. Osm oynayalim diye ilk fikri de ben atmistim fakat telefonumdaki apptan girememistim.Uygulamada menajer değiştirmek için sorun mu yaşıyorsun?
Hayir ben Hollanda da kaliyorum. Osm oynayalim diye ilk fikri de ben atmistim fakat telefonumdaki apptan girememistim.
Simdi Turkiyeden uye olup katilayim dedim, beceremedim