OSM | 9. GSCimbom Premier Lig | Şampiyon Aston Villa - İbrahim Özveren

Ne güzel transferler yapıyorsunuz bende de Sheffield United var. Skuvat dan 75'lik oyuncu getirtiyorum. Milyon tane al-sat yaparsam sizler gibi yıldız oyuncular alabilirim 15.haftadan sonra, o zamana da atı alan üsküdarı geçer. :red:

Kulübümüzde size uygun olan 3 adet futbolcu bulunmaktadır. Henry Chukwuemeka Onyekuru, Cenk Tosun ve El Hadji Baye Oumar Niasse . Bu oyunculara yapacağınız teklifler dikkate alınacaktır.

Saygılarımla,
Everton FC Çay ve Kahve İşleri Sorumlusu
Onyekuru ve Cenk'i alabilirim.Niasse için de Arabistan takımlarına satışında kolaylık sağlarım..

Ne güzel transferler yapıyorsunuz bende de Sheffield United var. Skuvat dan 75'lik oyuncu getirtiyorum. Milyon tane al-sat yaparsam sizler gibi yıldız oyuncular alabilirim 15.haftadan sonra, o zamana da atı alan üsküdarı geçer. :red:

birde burda emoji falan koyuyorlar üstad :D bizde biliriz uçak emojisi koymayı ama para yok. umut gül palace kulubünden bildirdi.

1565053436555.webp

Doğru yönetici seçimiyle sizlerde ✈️ indirebilirsiniz renktaşlar
Saygılarımla
BURNLEY’in efsanesi olacak TD’si

Galatasaray'ımız yine yanımızda
_20190806_105318.webp

Herkese basarilar arkadaslar.

Oyuncu satamiyoruz, niye bu kadar zorlasti acaba?

Ekledim renktaş 2 takım boşta istediğini al gir

Benim ekşisözlükten de OSM grubum var. Biz mümkün olan hee türlü Altın harcanan durumu yasaklayarak oynuyoruz. Mesela hızlı antrenman, transfer, stadyum geliştirmesi, antrenman kampı vs. Öyle iyi olmaz mı sence de? Bir dahaki sezonlar için diyorum. Haksız rekabet olmaması için.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Southampton'da iki yıldız oyuncu satılık listesine koyuldu.

Hücum oyuncusu, Shane Long (87) 28 mio
Orta saha oyunucusu, James Ward-Prowse (87) 35 mio

yetiştirmekle uğraşma bunlar 11 oyuncusu!!!

İlgili resim

BOURNEMOUTH FC KAP ACIKLAMASI

Profesyonel futbolcu Ryan Sessegnon'un kulübümüze transferi konusunda, Fulham Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Fulham Kulübüne transfer bedeli olarak toplam 15.300.000.-EUR ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Ryan Sessegnon ile 5 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre oyuncuya;

2019/20 futbol sezonu için 2.100.000.-EUR garanti ücret,
2020/21 futbol sezonu için 2.200.000.-EUR garanti ücret,
2021/22 futbol sezonu için 3.000.000.-EUR garanti ücret,
2022/23 futbol sezonu için 3.700.000.-EUR garanti ücret,
2023/24 futbol sezonu için 4.000.000.-EUR garanti ücret ödenecektir

Futbolcunun transferi kapsamında yetiştirme bedeli olarak, sonra ki satışında %30 Fulham kulubune ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Valla benim icin hava hos. Yonetimim bende 16cilik sınırı koymuş. 70milyonluk kadromla 2 mac kazansam bile kurtaririm diye dusunuyorum. Ilk 3e girme zorunlugu olan takimlar düşünsün :D

Hafif Trezeguet'e benziyo diye aldım.İyi bi yedek kaleci olur.Arda ile görüşmelerimiz sürüyo..
Fernando-Pacheco-1.webp

Renktaşlar oyuncu satılmıyor 1 gündür yoksa oyun mu bozuldu anlamadım gitti 😂

Renktaşlar oyuncu satılmıyor 1 gündür yoksa oyun mu bozuldu anlamadım gitti 😂
Satılıyo yaw 1 günde 8 defa transfer saati var diğer liglerdeki gibi.
Çok sayıda aktif menajer olduğu için listedeki oyuncular çok kalabalık bu yüzden arada bye geçiyor bazı takımlardan alımı.

Geri
Üst Alt