Antrenman kampi oyunda ne katiyor sana? Dur sen cevap verme, ben soyleyeyim. %25 guclendiriyor takimini o mac ozelinde. Sezon basinda kadro degerim 12. olmasina ragmen su ana kadar hicbir takima kamp kurmadim adil olmaz diye. Aslinda elinde olmayan bir suni guc kullaniyorsun ve bunun icin altin harciyorsun ve ustune beni hirsli olmakla sucluyorsun. Bu durumda asil hirsli olan sen oluyorsun, uzgunum. Ben oyunu zevk almak icin oynuyorum. Zevki de esit sartlardaki durumlarda alabilirim ancak. Bunu anlatamadim sanirim iyi bir sekilde. Benim hatam olmus.
Ben bu kadroyu kurarken 0 altin harcadim. Al-sat yapa yapa getirdim bu hale. Elimde Aston Villa olsa onu da ligin en degerli kadrosu yaparim. Al-sat ile her sey mumkun.
Kac sezondur ben Eksisozluk GS Whatsapp grubundan insanlarla ligde oynuyoruz. Hazirlik maclari disinda altin harcanacak tum alanlar kapali oyunda. Adalet bozulmasin diye. Yoksa biri gider pahali oyuncular alir altin ile, antrenman kampi kurar suni guclenme yaratir her macinda. Parasi olan yapar. Adil olmazsa zevk kalir mi? Kalmaz.
Tebrik ederim, cok guzel macti.
@Aslan Karadağ, modum sen bilirsin tabii. Sana en basinda tavsiye olarak sunmustum, altinla yapilan isleri kapatalim diye. Bir baska sezon daha kurarsan aklinda bulunsun.
Iyi oyunlar.