Osman Altunterim:'' Keşke küme düşseydi Galatasaray"

Cevap: Osman Altunterim:'' Keşke Küme Düşseydi Galatasaray"

Yok neden sövmüşmüşte bilmem ne bıraksın bu ayakları Altunterim...

Milyon euro'ları alıyor futbolcular altlarında son model arabalar lüks dairelerde kalıyorlar o paralar Osman Altunterim'in cebinden değil orada söven adamların cebinden çıkıyor bütün forumdaki bu adamları toplasan 10 yıl çalıştırsan o sahadaki topçuların 1 aylık maaşını ödeyemeyiz..

Başarısızlık durumunda kötü futbol oynandığında eleştiri olur bu doğaldır.

Ha para verenin sövmeye hakkı var öyleyse.Yok profesyonellikmiş de şuymuş buymuş.Geçeceksiniz,robot değil karşındaki,milyonlar kazanması da robotlaştırmaz hiç kimseyi.İş yerinde müdürün senin çalışmandan memnun değilse ağzına geleni saydırsın o zaman nasılsa sen profesyonel maaşlı bir çalışansın,hiç birşey etkilemez seni.Adamın kayması da hakkıdır,nasılsa paranı ödüyor istediğini yapabilir.

Çok malca bir yazı başlı başına, herkes herkesle aynı fikirde olacak değil. Ayrıca bu tarz futbolu bilmeyip ahkam kesen taraftar her kulüpte var.

galatasaray taraftarı işler çok iyi gidince piyasadadır.

lig lideri ve şampiyonlar liginin çeyrek finalisti takımına, teknik ekibine forumda bile neler söyleniyor. tirübünde söylenmiş çok mu.

Galatasaray aşığıyım ama yeni nesil taraftarından nefret ederim.

Ultraslan artık bıraksın bu işleri, maça gidenler bilir, laylaylaylaylay saldır Galatasaray, sen varya sen bir iki tane daha beste var onlar dönüp duruyor, başka birşey yok, 4 besteyi geçmiyor yani hep aynı şeyler, oyuna göre tezahürat yok, çoğu zaman batı tribünü üst kat sol taraftaki grup(kim olduklarını bilmiyorum) onların tepkileri daha iyi pegasusa göre, birde trende 5-6 ergen ellerinde biralar sarhoş olmuşlar, ana, bacı küfür dümdüz, bizde her maç öncesi gidip altın fıçıda içiyorduk, sonra carrefurun orada içiyorduk ama efendi gibi maçımıza gidiyorduk.

o yuzdende 90 dakika lay lay lom devri bitti..

ingilizler gibi.. pozisyonlarda hop assaga hop yukari kalkacaksin.. top rakipteyken islikliycaksin..

onemli pozisyonlarda ise hakemi baski altina almasini bileceksin.. sessizlikten ani bi ugultu oldugu an, hakem daha cok etkileniyor mesela..

Newcastle macina gittim, Chelsea'ye karsi.. bu sezon basi.. Newcastle'da mac.. Gabriel Obertan rezil rusva bi mac oynadi.. onumdeki ingiliz sovdu saydi..

sonra 70-80 arasi oyundan alindi.. tum stad adami ayakta alkisladi.. (Garry Speed'ín) oldugu haftaydi onuda anmislardi..

bende hamiti sevmem, ama o armayi tasiyan hic bir futbolcuyu isliklama hakkina sahip degilsin..

hoca zaten olanlari goruyordur.. sen isliklayarak adami iyice bitirmene ne gerek var anlam veremiyorum dogrusu..

Ultraslan artık bıraksın bu işleri, maça gidenler bilir, laylaylaylaylay saldır Galatasaray, sen varya sen bir iki tane daha beste var onlar dönüp duruyor, başka birşey yok, 4 besteyi geçmiyor yani hep aynı şeyler, oyuna göre tezahürat yok, çoğu zaman batı tribünü üst kat sol taraftaki grup(kim olduklarını bilmiyorum) onların tepkileri daha iyi pegasusa göre, birde trende 5-6 ergen ellerinde biralar sarhoş olmuşlar, ana, bacı küfür dümdüz, bizde her maç öncesi gidip altın fıçıda içiyorduk, sonra carrefurun orada içiyorduk ama efendi gibi maçımıza gidiyorduk.

ultrAslan ne alaka hocam simdi?

ultrAslan ne alaka hocam simdi?

ultraslanda artık coşku yok coşkuyu yakalayamıyorlar, başka işlerle uğraşıyorlar, destek yok artık eskisi gibi, böyle oluncada futbolcuyada söverler, başkanada, yazının temelinde bu var.

Oyuncularımıza küfür edilmesini hiç bir zaman desteklemem ama oraya maçı izlemeye gidenlerde Galatasaray lı herkesin kendi görüşü.

ultraslanda artık coşku yok coşkuyu yakalayamıyorlar, başka işlerle uğraşıyorlar, destek yok artık eskisi gibi, böyle oluncada futbolcuyada söverler, başkanada, yazının temelinde bu var.

cosku ile alakasi yok hocam bence (ben UA degilim yani sevmemde)

AMA

eskiden ASY'de 20.000 seyirci geliyordu.. bunun 7-10 bin arasi UA'di.. yani 50% ye yakin..

simdi 52.000 kisilik stad 10.000 UA olsa.. bu stadin 20% si.. yani tum stada yetismek zor..

+

ben Hamiti isliklayanlarin UA lilar oldugunu dusunmuyorum.. zaten oyle bisey yapiyorlarsa tez zamanda onlarinda sonu gelir rahat ol yani..

ultraslan bilet bulana kadar ultraslan

bilet bulup onu taraftarı satana kadar ultraslan

Osman Altunterim senin keşkelerinle düşmez bu kulüp. Beyin jimnastiği yapmadan körü körüne yazı yazmış MAL!!

Galatasaray futbolcularına sövene bende söverim.Eee etki tepki meselesi!

Sen kimsin ulan kendinde sövme hakkını biliyorsun?2 kruşluk bilet aldın diye adammı oldun..

Harika,on numara bir yazı olmuş.

Geri
Üst Alt