Osman Çamdal'ın Sözleşmesi Feshedildi

Tum parasini alacaktiysa FM usulu personalized training ile legal sinirlari zorlayarak her gun en agir antrenmanlari yaptirsaydik takimdan ayri calistirarak

Ha varligi Florya'da pis bir havaya sebebiyet veriyorduysa yollanmasi iyi olmus denebilir

Tarık bundan sonra hayatı boyunca para kazanamayabilir. Futbolcu olarak asgari maaş+sodexo önerirler en fazla bir mahalle takımında. Yorumcu, gazeteci desen onu da yapamaz, zaten Galatasaraylı olan herkes nefret ediyor adamdan. Başka bir eğitimi, mesleği falan var mı bilmiyorum ama kendisi adına mantıklı bir hareket yapmış. Tabii cafe falan açabilir ama futbol kariyerindeki kadar talihli olması düşük ihtimal.

7 milyon yuro kazanmıs giderkende tek kurus bırakmamıs.
vay anasını

Buna ödediğimiz milyon eurolar yabancı sınırlamasını getiren şerefsiz,onursuz,gurursuz,haysiyetsizlerden çıksın!

7m euro maas 4.7m bonservis kim 5 sene musallat ettiyse ondan da ciksin. Yabanci sinirina bok atmaya gerek yok ayni donem veysel de geldi gitti. Ozanin parasi buna gitmis resmen yazik

Keşke transfer sezonu bittikten sonra fesh etselerdi. 4 5 ay Daha yatardı pislik

vizyon sahibi ünal aysal transferlerinden sadece biriydi

Çok şükür. Kaç papel ödedik?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hata yapmışız. Şimdi gideceği kulüpte de maaş alacak. Bıraksaydınız paf takımla antremana çıksaydı.

Tarık bundan sonra hayatı boyunca para kazanamayabilir. Futbolcu olarak asgari maaş+sodexo önerirler en fazla bir mahalle takımında. Yorumcu, gazeteci desen onu da yapamaz, zaten Galatasaraylı olan herkes nefret ediyor adamdan. Başka bir eğitimi, mesleği falan var mı bilmiyorum ama kendisi adına mantıklı bir hareket yapmış. Tabii cafe falan açabilir ama futbol kariyerindeki kadar talihli olması düşük ihtimal.

Adam 7 sülalesine yetecek kadar para kazandı zaten. Bundan sonra, ömrü boyunca çalışmasa bile olur

Seref yoksunu pezevenk insallah kazandigin bütün paralari tez vakitte kaybedip bes kurussuz ortada kalirsin.

aldığın paranın bir tek kuruşunu bile helal etmiyorum sana bir Galatasaray taraftarı olarak.

Kulupte beyin sahibi tek bir kisi yokmu yahu. Tek tarafli fesih ne demek bunca yil bekledikten sonra.

Geri
Üst Alt