hala hakaretler adam olsan kendini banlarsın..muhattap olma arkadaşım.admin olmuşsun ama adam olamamışsın.adam olsan kendini banlarsın..
Hala aptal aptal argümanlar cevaplara bak. Kumda oyna mı demiştim az bile söylemişim zeka seviyen maksimum Antuyu kaldırır git orada yaz bozuk plak kayıtlarını.

senin yazdığın uslupta belli benim yazdığım da herkes görüyor yazdıklarımızı..ben aysal yada FT için karşımdaki insanlara hakaret edecek kadar salak değilim.bakarım efendice tartışmaya çalışırım olmuyorsa zorlamam sende zorlama lütfen. Ben sana ' Admin olamazsın demedim Adam olamazsın dedim 'bunu yazdıklarınla gayette net ortaya koydun..Yasakla yada lütfen alıntı yapma.herkes görsün neden banladığını?banlayabilirsin de farketmez..
Hala aptal aptal argümanlar cevaplara bak. Kumda oyna mı demiştim az bile söylemişim zeka seviyen maksimum Antuyu kaldırır git orada yaz bozuk plak kayıtlarını.

Son düzenleme:
Bu Okan bana Terim yüzünden küfür edip ceza almıştı. Başka bir zamanda da Sneijder'e laf atalım Terim'i sevmeyenler kuduruyor diye bana özel mesaj atmıştı. İnsanlara hakaret edecek kadar salak olmadığına eminim. :/

Gsc App

senin yazdığın uslupta belli benim yazdığım da herkes görüyor yazdıklarımızı..ben aysal yada FT için karşımdaki insanlara hakaret edecek kadar salak değilim.bakarım efendice tartışmaya çalışırım olmuyorsa zorlamam sende zorlama lütfen. Ben sana ' Admin olamazsın demedim Adam olamazsın dedim 'bunu yazdıklarınla gayette net ortaya koydun..
Üslubumda bir sıkıntı göremiyorum zira hakaret etmedim deyip eden de sensin zekan konusunda ettiğim laflar da hakaret değil gerçeklikten bahsediyorum.

Seviyeden bahsedip karşındakine salak diyen bir hıyar değilim ben de çok şükür. Böyle kapasitesiz, aciz davranıp adamlıktan vurmaya çalışan da sensin elinde argüman kalmadı ağlamaya başladın. Lol

o yandaş medyada gelmiş..o dönemleri hatırlıyorum hani kebapçı komisyoncu diyip hakaretler ettiğiniz bizim aysal için ufacık bir laf ettiğimizde banlandığımız zamanlar.şimdi sende sözüme geldin FT bekliyorsun değil mi?admin abini kolla belki bir hediye verir.küfür falan yalan.sen özel msj ile küfür ettin diye hatırlıyorum yalan söylüyosun.sneijder konusu doğru.
Bu Okan bana Terim yüzünden küfür edip ceza almıştı. Başka bir zamanda da Sneijder'e laf atalım Terim'i sevmeyenler kuduruyor diye bana özel mesaj atmıştı. İnsanlara hakaret edecek kadar salak olmadığına eminim. :/

Gsc App

Son düzenleme:
aadamda sensin kralda sensin,adminde sensin.ulan yapma alıntı..yalakların da bak arka çıkmaya başlıyor.sen adam gibi yazmayı öğrenemezsin.bu yaştan sonra da ben öğretemem .ülkeyi yönetenler de aynı senin gibi biraz güç ele alınca sağları solları oynuyor...
Üslubumda bir sıkıntı göremiyorum zira hakaret etmedim deyip eden de sensin zekan konusunda ettiğim laflar da hakaret değil gerçeklikten bahsediyorum.

Seviyeden bahsedip karşındakine salak diyen bir hıyar değilim ben de çok şükür. Böyle kapasitesiz, aciz davranıp adamlıktan vurmaya çalışan da sensin elinde argüman kalmadı ağlamaya başladın. Lol

aadamda sensin kralda sensin,adminde sensin.ulan yapma alıntı..yalakların da bak arka çıkmaya başlıyor.sen adam gibi yazmayı öğrenemezsin.bu yaştan sonra da ben öğretemem .ülkeyi yönetenler de aynı senin gibi biraz güç ele alınca sağları solları oynuyor...
Şimdi sıra ülkeye mi kaydı ahahaha.

Yapıyorum ULAN alıntı sana mı sorucam ne yapacağımı.

Bu süreç hep böyle işler, önce kişisel sonra üyesel sonra yönetimsel laf atılır sonunda ülke siyasetiyle benzeştirilip konu kapatılır.

Sen git milleti delirtmek için üyelere pm at ama sen adamsın biz değiliz :))))

yabancı sınırı bu yağlı kazık için ödenen parayı meşrulaştırmıyor.

kulüp tarihinde en kötü transferlerden birisidir kendisi. semih bile onun oynadığı mevkide daha verimli oynadı.

düşünün yani.

şampiyon senden kurtuluş yok sanırım.sen kazandın pes ediyorum..ULANNN.
Şimdi sıra ülkeye mi kaydı ahahaha.

Yapıyorum ULAN alıntı sana mı sorucam ne yapacağımı.

Bu süreç hep böyle işler, önce kişisel sonra üyesel sonra yönetimsel laf atılır sonunda ülke siyasetiyle benzeştirilip konu kapatılır.

Sen git milleti delirtmek için üyelere pm at ama sen adamsın biz değiliz :))))

Ne kadar boş adam var ya şurada. Fikri var beyni yok.

sent via GSC

o yandaş medyada gelmiş..o dönemleri hatırlıyorum hani kebapçı komisyoncu diyip hakaretler ettiğiniz bizim aysal için ufacık bir laf ettiğimizde banlandığımız zamanlar.şimdi sende sözüme geldin FT bekliyorsun değil mi?admin abini kolla belki bir hediye verir.küfür falan yalan.sen özel msj ile küfür ettin diye hatırlıyorum yalan söylüyosun.sneijder konusu doğru.

1) Terim konusunda yazdıklarım hala oradadır. Son dönemde gelmesiyle ilgili yazdıklarım da oradadır.
2) Ben kimseye özelden küfür etmem, ettiğim zaman açıkta edip ceza almışımdır.
3) Keramettin ile iyi-kötü zaten bir arkadaşlığım vardır. Senin gibi sığ bir insan üzerinden bir dostluk kurmaya çalışacak değilim.

Bir de o dönem forumdaki çoğu kişi Tarık'ı deli gibi istiyordu muhtemelen nasıl olsa kim bilecek diye Tarık üzerinden Aysala laf atılıyor.

Burada Tarık çok kırılgan adam dedim diye denilmedik laf kalmamıştı yeni Gökhan Gönüldü vs vs.
Evet ölüyordu millet Tarık için. Bu adama en fazla karşı çıkan kişilerden birisiydim kaç kişiyle tartıştım bu yüzden.

Deliler gibi istiyorlardı adamı yok almazsak biteriz falan diyenler bile vardı. Şimdi hepsi 180 derece dönüp Aysala sallamak için neden olarak kullanıyor.

sent via GSC

fikri var beyni yok diyenleri görüp sanırsın ki atomu parçalıyor uzay ile ilgili teoriler ortaya atıyor..ulan altı üstü forumda 59 bin msj atmış adamsın.komedi ya.

'YaIaka koyun, kasabın keskin bıçağını övermiş. 'diyerek sözlerimi bitiyorum.bir daha bu tarık çamdal ve onu alan başkan ile ilgili bu konuda yorum yapmayacağım.

Son düzenleme:
Hee atom parçalıyorum kafa buna basıyor ancak herhalde. Mesaj sayısının önemi çooooook tabi.

Sivri zekalı başka bir arkadaşımız da uğramış.

sent via GSC

Terim'i ne olursa olsun yalamanızdan dolayı zihninizin her konuda sürekli olarak oraya kayıyor olması normal. Fikirlerinizden niteliğiniz hakkında tahmin yapmak için de atom parçalamaya gerek yok. Birilerini kudurtmak için adam toplayan ve bunu PM'den yapan bir herif için yalama muhabbeti yapmak gerçekten komik oluyor. Git ve biraz daha adam topla, böyle adil olmuyor maalesef.

Geri
Üst Alt