Heyecanı dışında iyi mücadele ettiğini düşünüyorum.Sonuçta önünde oynayan başka bi kanat oyuncusu yoktu.Sadece Sneijder arada yardımcı oldu ona.Sağ tarafta Olcan-Selçuk-Veysel üçlüsünden daha fazla katkı sağladı Tarık-Sneijder.Sağ bek oynarsa daha başarılı olacağını düşünüyorum.İlk derbisi olmasına rağmen fena değildi.Umarım beklenilen seviyeye ulaşır.O potansiyel var kendisinde.

Topa hakimiyetini beğenmiyorum.Hızlı, tempolu ama defansı da kötü.Ligde sağ bekte idare eder.

Beklerden gerekli katkıyı alamıyoruz, ne hücumda ne de savunmada. Doğru ikiliyi seçemiyor Prandelli

Tarık elimizdeki açık ara en iyi bek. Sağ tarafta çok daha etkili, ortaları daha isabetli, içe kat-edebilir.. Sağ bek Tarık olmalı. Veysel bu takımın en zayıf halkası, kesinlikle oynatılmamalı. Sol bek için 2 seçenek kalıyor, Hakan ya da Telles. Yabancı sınırı var, Telles gibi bir oyuncu için kontenjan harcanmaz

En doğru tercih, Tarık sağda Hakan solda.

Ben Tariki begeniyorum. Modern Futbolda Bek dedin böyle hizli cevik hizli ve ofansif olur.
Kendisini gelisdirebilirse, Galatasaray'da uzn zamanlar oynayabilir.... niye bi Balzaretti olmasin?
Bi tek defanfsif acidan yetersiz simdilik.

Tarik öteki türk Bekler ile kiyaslandinda iyi bi youncu.

haaa Yabanci Siniri serbest olursa...daha ucuz fiyata iki kati performans veren elemenalar bulabilirmiyiz? - Buluruz.

Defansif olarak çok iyi değil kendini geliştirmeli ama ilk yarı Prandelli'nin saçmalığı yüzünden hem Kuyt hem Gökhan ile uğraşmak zorunda kaldı Sneijder'in defansa yardım etmeyişi yüzünden. 2. yarı Dzemaili ile o sorunu çözdük.

iyi oynuyor ve çok rahat çalım atabiliyor

Cok fazla değinilmedi ama Alper'le girdiği pozisyondaki hatası dısında cok iyi oynadı bence. Üstelik gerçek mevki solbek olmamasına rağmen. Net iyi futbolcu.

İleriye çıkışları,topla driblingleri ve adam eksiltmeleri fena değil yalnız defansif anlamda biraz eksiklikleri var.Defansif özelliklerini geliştirirse çok iyi bir sağ/sol bek kazanmış oluruz.

İleriye çıkışları,topla driblingleri ve adam eksiltmeleri fena değil yalnız defansif anlamda biraz eksiklikleri var.Defansif özelliklerini geliştirirse çok iyi bir sağ/sol bek kazanmış oluruz.

Defansif zaafı daha çok Sneijder'den kaynaklandı bence. Gokhan gönül de çıkınca rahat rahat adam 2 kişiyle mücadele etti.

İlk yarı gg sol kanatımızı otoban yaptı, bunun en büyük sebebide tarık'ın gg'yi bom bos bırakmasıydı. 2.yarı fb 10 kisi kalınca gg defansa gömülü oynadı ve tarık'ta ileriye cıkmaya baslayınca göze hos gelen futbol oynamıs oldu ama defansif anlamda cok yetersiz kalıyor.

İlk yarı gg sol kanatımızı otoban yaptı, bunun en büyük sebebide tarık'ın gg'yi bom bos bırakmasıydı. 2.yarı fb 10 kisi kalınca gg defansa gömülü oynadı ve tarık'ta ileriye cıkmaya baslayınca göze hos gelen futbol oynamıs oldu ama defansif anlamda cok yetersiz kalıyor.
Defansif anlamda yeterli olduğu söylenilen Veysel ve Baltaya göre çok daha faydalı ve tempolu.Solda oynatırsan ters ayağıyla defansta zorlanabilir buda oldukça normal.Sağda oynadığı zaman iki yön içinde oldukça yeterli.Ayrıca Gökhanında ilk yarıda kanadı otoban ettiği abartıdır.Sadece 1-2 kez tehlikeli geldi hemen otoban mı oldu sol kanat.Çamdal eldeki en iyi bek tempolu-hızlı ve teknik.

Tarık GG ile ilgilenecek oyuncu değil , GG ile ilgilenecek oyuncu Sneijder'di ama pek beceremedi , maç sonunda kendisi dedi zaten "Gökhan'ı sürekli kovalamak zorunda kaldım , bek takip etmek benim işim değil" diye...

Tarık'ın pek suçu yok , sürekli olarak Alper-GG ile 2 ye 1 yakalandı , gayet iyi oynadığı bile söylenebilir...

^
^ agreed ,sagda oynadigi vakid defansi okadar kotu degil

valla iyi ki var yoksa takim hic ataga kalkamicakti

hele ikinci yarida topu bir alip ileri cikti, 2 fenevliyi calimladi, akabinde selcuk sahin faul ile durdurabildi ancak

cok tempolu ve defanstan topu ileriye tasiyabilen yegane topcumuz

bu sag tarafta, telles sol tarafta oynasa daha basarili oluruz (veya tarik sol, eboue sag bek)

Defansif anlamda yeterli olduğu söylenilen Veysel ve Baltaya göre çok daha faydalı ve tempolu.Solda oynatırsan ters ayağıyla defansta zorlanabilir buda oldukça normal.Sağda oynadığı zaman iki yön içinde oldukça yeterli.Ayrıca Gökhanında ilk yarıda kanadı otoban ettiği abartıdır.Sadece 1-2 kez tehlikeli geldi hemen otoban mı oldu sol kanat.Çamdal eldeki en iyi bek tempolu-hızlı ve teknik.

Macı izlerken alkol falan mı aldın renktaş ? Adamlar ilk yarı paso sağ kanattan geldi, Tarık ortalıkta falanda yoktu, Tarık yokmus gibi geldiler yani. Burası Tarık Camdal sayfası oldugundan sadece Tarık hakkında yorum yaptım. Veysel'i saymıyorum bile. Tarık en azından ofansif anlamda katkı sağlayabilir diyorum zaten ama Veysel'de oda yok.

Bu adamın sağ tarafta oynaması şart bence. Veysel'den olmayacağı belli artık. Orta açma yeteneği sıfır, savunması da üst düzey değil. Temposu da yok, o halde bizim takımda işi de yok.

Tarık GG ile ilgilenecek oyuncu değil , GG ile ilgilenecek oyuncu Sneijder'di ama pek beceremedi , maç sonunda kendisi dedi zaten "Gökhan'ı sürekli kovalamak zorunda kaldım , bek takip etmek benim işim değil" diye...

Tarık'ın pek suçu yok , sürekli olarak Alper-GG ile 2 ye 1 yakalandı , gayet iyi oynadığı bile söylenebilir...

Tarık'ın önünde oynayacak adamın mücadeleci bir oyuncu olması şart tabi. Mesela sağda tarık, önünde hamit iyi bir ikili olurlar. Sneijder zaten adam kovalayan bir oyuncu degil ve sol acıgın oyuncusu hic degil. hamit sağ, olcan sağ acık. tarık sağ, balta sol bek..kanatlarda daha dinamik bir takım oluruz gibi,

Tarık'ı zaten begeniyorum, defansif olarak yetersiz kalmasıda tek basına tarık'ın sucu degil. günümüzde cok bek artık böle. sadece ilk yarıda olanları söylüyorum. fb sağ kanatı cok iyi kullandı ve buna bir türlü engel olamadık.

sneijder o golleri atmasa. macın en cok on plana cıkan ısmı. gokhan a zor anlar yasattı.kendıne guvenı var,ve topu ayagında iyi saklıyor.gecer notu aldı bu mac.

Geri
Üst Alt