valla burağın bu son dönemdeki yararlı oyununu gördükten sonra neden olmasın diyorum.hamza hoca adam edebilir:D
Burak ligin en iyi yerlisi sayılır. Şu Çamdal'ı Balçova'ya koy o ligde bile sırıtır, o derece kötü bir eleman bana göre. Çöpe gitti 5M :(

Burak ligin en iyi yerlisi sayılır. Şu Çamdal'ı Balçova'ya koy o ligde bile sırıtır, o derece kötü bir eleman bana göre. Çöpe gitti 5M :(
5 çok fazla gerçekten.gol-asisti pek olmayan bi topçuydu es este.3,5 verilse yine iyiydi.

Hayattaki en büyük başarısı burada kendisi hakkında şimdiden 70 sayfa post kastırılmış olmasıdır..

Yönetimin verdiği para kurtardı bunu.. futbolcu olarak ömründe görüp görebileceği en büyük parayı gördü..

Tarık zaten patlama yaptı, elimizde patladı.

Akçaabat Sebatspor'un ilk 11'e bile giremez.

Ünal Aysal sagolsun.

Veysel bile daha iyi. Ciddiyim.

Ulan bile bile göz göre göre kaziklandik ya yine ben sizi napayim. Bunun kadar bos bir topcu yok.

Her dokunusta yerde, 3 kisi arasina daliyor top ile. Ofans desen SIFIR, defans desen EKSI 5 (!!)

Veysel bundan 2 gömlek daha üstün, en azindan her dokunus da ucmuyor 3 metre.

Bu ilk yarida ilk defa izleseydim bunu tek yorumum olurdu....
kimin akrabasinin oglu kulübdeki oynatiliyor ?!
hadi iyi degil tarik da bukadarda kötüde degil ...herhalde :(

Fizik açıdan çok çok kötü durumda. Orta desen yok, savunma desen yok. Bir tek hızı var onu da adam gibi kullanamıyor.

Son düzenleme:
Tarik transferinde, yönetim i hoca yi suclayan taraftar ilk önce kendine baksin. Büyük cogunluk Tarik da tarik diye ölüyordu!

paraya gelmiş hiçbir hedefi olmayan anadolu topçusu yazıklar olsun sana tarık bir daha es-es den oyuncu değil çöp dahi alınmasın hem yeteneksizler hem paragözler..

Forumdan gözü kapalı x birini seçsek bu adamdan daha faydalı oynar.

I am the one who knocks!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt