Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 26.888
- 14.692
- 2.248
Tarik iyi niyetli biri ama
Kızımıza damat aramıyoruz ama

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarik iyi niyetli biri ama
Şenerde yetersiz oyuncu. Tek iyi yanı ortaları .
Savunması kötü ki bir bekin önemli olan tarafı budur.
Tarıkdan daha iyi ama bencede
Belki sana komik gelebilir ,ama misal sabri,olcan,caner altyapilarda bek olarak egitim görseydi bu kadar sikinti cekmezdi tr futbolu.Yani vasat kanat olmaktansa belki iyi bek olabilirlerdi.Devsirme ile ancak bu kadar oluyor!Kullandigin bek asla ve asla türk olmamasi lazim. Son yillarda tek iyi yerli bek Gökhan Gönül´dür... Ve simdi birazcik cikis yapan Caner... Yoksa umarim bir daha yerli bek alinmaz, cünkü yetismiyor bu ülkede. 3 Milyon avroya aldigimiz Eboue´nin yerini doldurmasi icin 12 Milyon avro harcadik nerdeyse sag bek icin. Sonuc olarak orada Sabri oynuyor...
Fizigi güclü, bindirmeleri etkili, teknigi saglam seviyede bir sag bek lazim Galatasaray´a...
Sabri'yi Eboue-Veysel-Tarık ve Salih'ten daha iyi olduğu için savunuyordum, beni linç ediyordunuz.
Futboldan anlayanlar şu adamların yılların Sabri'sinden kötü olduğunu bilir..
Assist sayisi 0
daha önce yilarda var ki bize karsida asisti olmusdu cok iyi orta yaparak.
bu yilda yapti ama forvet degerlendiremedi.
sneijderin asist sayisida sadece 1 ama 22 golük pass atmis.
atamayan oyuncular olmayinca istatiske girmiyor tabiki bunlar.
Sabri assist yapiyor ama, Sabri oynayinca forvette Ibrahimovic mi var umut bulut mu ?
sabrinin sansina o zaman.
örnek son mac...
sneijder muthis ara passi vererek bruma kaleciyle karsi karsi kaldi ve gol atamadi. asist güme gitti. Sabride ayni macda umuta cok iyi orta yaparak asist yapa bilirdi. umut auta atti.
1-2 ay sonra kimse buna hatirlamaz cünkü istatistike girmiyor. Umutun auta atigini hatirlariz sadece belki.
Sneijder kim Tarik kim arkadas
Tarik futbolcu degil
Kullandigin bek asla ve asla türk olmamasi lazim. Son yillarda tek iyi yerli bek Gökhan Gönül´dür... Ve simdi birazcik cikis yapan Caner... Yoksa umarim bir daha yerli bek alinmaz, cünkü yetismiyor bu ülkede. 3 Milyon avroya aldigimiz Eboue´nin yerini doldurmasi icin 12 Milyon avro harcadik nerdeyse sag bek icin. Sonuc olarak orada Sabri oynuyor...
Fizigi güclü, bindirmeleri etkili, teknigi saglam seviyede bir sag bek lazim Galatasaray´a...
Onu buldum ben: Pavel Kaderabek...
Şu an benzer özelliklerde solbek aramakla iştigal etmekteyim. Önerilere açığım (Telles' i beğeniyorsun galiba, ben onu da yetersiz buluyorum)...
Aklımda 2-3-2-2-1 gibi bir sistem var; çift stoper, onlara yapışık Melo ve defansif kanat gibi düşünülebilecek, oyun içinde versatil tempolu bekler...
------1------
----2---3----
4-----5----6
---7----8---
-9--------10
-----11-----
4: Kaderabek, 5: Melo, 6: Telles (Mümkünse çok daha iyisi tabi)...
Adem' in bahsettiği hücumcu, oyuna çok katılan bekleri böyle ifade etmeye çalıştım, farklı bir şey değil yani, stoperler çok sağlam olmalı elbette...Beğenmedin mi Reis?![]()
meloya laf söyleyen gayoğlugaydir
Öyledir de nereden icabetti, kimsenin bir şey dediği yok?![]()