tarık eskişehirde bu kadar kötü değildi havasından mı suyundan mı gelen çöp oluyor...Aslında özgüveni gelse hücumda iyi işler yapabilir ama savunması tek kelimeyle rezalet.. Bek için çok çok kötü orta saha için de yetersiz..Yani bu elemanın halı saha dışında futbolda bir mevkii olamaz..
Hava su bahane. Adam Eskişehirde de sadece pir pir koşuyordu tek yapabildiği bu.

Anadolu takımında ki topçularla bizim klasımızdaki topçular arasında galaksiler kadar fark var. Türkiye'den futbolcu ALINMAZ arkadaş.

Bile bile göz göre göre kazıklanmak dan niye bu kadar hoşlanıyor millet anlamıyorum.

Veysel bence bundan daha iyi bir bek, ki o da yetersiz olmasına rağmen.

Anadoludaki çöplere bu kadar para savuracagimiza o parayla klas yabancılar alsaydık ve altyapıdan gençlere şans verseydik çok daha mantıklı ve verimli olurdu.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
elimizde Caner varken nasil biraktik anlam veremiyorum ..

Bu cocuk cok Ciliz ve Korkak olmus .. Eskisehirde yardiriyordu .. bize geldi fosssssssss

Topu kanat oyuncusuna verdikten sonra taç çizgisinden karşı kaleye doğru amansız ve saçma salak bir koşusu var. Gidiyor karşı yarı sahanın en sonunda bekliyor. Topu kaptırınca da gene amansız bir koşusu başlıyor. Bek bindirmesini çok ama çok yanlış anlamış. Belki u21 takımında faydalanırız. Denenmesi gerek.

ne defans yapabiliyor ne de hücum. Bilmem kaçıncı ligdeki Balçova futbolcusu çok rahat sıyrılıp golü attı.

ne işe yarıyorsun Tarık sen?

B9PwU5kCMAA_AKK.jpg

Transparan mı giymiş yoksa ben mi yanlış görüyorum?Daha önce de alttakini giymişti.Erkekliğinden şüphe etmeye başladım.Zaten sahada da kız gibi,dokunsan düşüyor.

B7LkS-iIUAE76gG.jpg

B9PwU5kCMAA_AKK.jpg

Transparan mı giymiş yoksa ben mi yanlış görüyorum?Daha önce de alttakini giymişti.Erkekliğinden şüphe etmeye başladım.Zaten sahada da kız gibi,dokunsan düşüyor.

B7LkS-iIUAE76gG.jpg

Tahminime gore Caner Erkini örnek aliyor galiba :D Yanlis ogretmisler galiba buna futbolunu ornek alacagina Canerin kendisini ornek almis :asd: yada Meirelessi ornek aliyordur dur olum kafamiz karisti :D

almanya üçüncü liginde kendisi gibi tonla oyuncu var, bonservis değeri 100 bin Euro kendine verilmesi gereken yıllık ücret 150 bin Euro,ötesi değil..

sen daha ne oldunda utanmadan takım senin tarafından atak yerken yürüyerek geri dönüyorsun

Gesendet von meinem HTC One_M8

Fenomenal kazik.

- Orta veremiyor
- Fiziksel anlamda berbat
- sut çekemiyor
- topu kaybetmeden pas veremiyor
- defans edemiyor
- zirt pirt yere düsüyor

Sabri 2-3 hafta daha yokmuş.Birkaç hafta daha çekeceğiz.

Son düzenleme:
Bu eleman yine çok mu kötü oynadı? Seneye %100 gönderilmeli.

Vasat bile değil üstelik geldiğindrn beri en iyi oyununu oynadı. Bu adamın maksimum performansı bu zannederim

Pir pir kosmasina kandiniz oglum hepiniz, Eskisehir deyken de ayni maldi simdi de ayni mal. Anadolu da oynamak baska birsey büyük takimda oynamak baska birsey.

Hepsi ayni pislik, Amrabat da Kayseri de cosuyordu. Eh bize geldiler de birden mi kötü oldular? Arada o kadar seviye farki var.

Hamza hoca bir de begendim demis ya bu aksam, ne diyeyim ben rezalet ötesiydi. Umut ile birlikte macin en kötü adamlarindan biriydi bence.

Geri
Üst Alt