transfer edilen son yerli topcu olarak kayıtlara gecer ins

ondan sonra daha yerli eleman almadik galiba,almayız da ins

dünkü kendi kalesine atilan kafa vurusdan sonra konu kilitlensin bence
yorum dahil yazilmazin
tam bir degisik

Gelsin diye çok bağırdım burada çok özür diliyorum büyük yanılgıya uğradım..
Valla yorumlarımdan utanıyorum..

Sabri'nin yıllarca günahını almışız dedim izlerken..
Rezalet bir oyun oynadı yine..

özgüven diye bir şey kalmamış tarıkta o kadar boş pozisyonda top geldi hepsinde orta açtı ezbere çalıma girebilirdi taraftar tepkisinden çekindi..
e.şehir maçlarını merak ediyorum bu kadar kötü olamaz 4,5 milyon euroluk adam neticede..

Güç 0/10
Hız 2/10
Biz bunu hızlı diye aldık vallah balta bundan hızlıymış. Tarık bildiğin kağnı. 10 yaşındaki veletler gibi koşuyor birebirde geçilmeyeceği adam yok. Sadece topla dripling özelliği var ama oda son tercih kötü olunca bi işe yaramıyor. Kariyerinde 0 asist gol le bize geldi 0 asist gollede bizden gider.A2 takımına koysan oradaki veletler bile ezer bunu

Her şey bir tarafa; rakip oyuncu topa hakim olamayıp geveliyor ve top arada kalıyor, hatta kendisi birkaç kez dokunabiliyor ama rakip oyuncu yine de o bölgeden topla çıkabiliyor, bu kadar aciz bir defans oyuncusu görmedim...Gökhan Gönül' ün öyle bir durumda topu rakibe bıraktığını gören oldu mu?, kimilerinin zoruna gidiyor ama gel de kıyaslama!...

Alınmadan önce nafile çırpındık; 24 yaşına gelip de 10 luk sklada 3-4 ü yakalayabildiği tek bir özelliği olmayan adamdan asla Galatasaray futbolcusu olmaz, eksikliklerinin hangi birini giderecek ki?...İşbilmez dangalaklar sayesinde tarihin en acı veren şemsiyesi olarak yerini buldu, vesselam!...

Sabri reyize ne kadar haksızlık edildiğinin kanıtı diyecem ama hala haksızlık ediliyor adamın sözleşmesi bitiyor hala uzatılmadı ayıp

Bence bu dünyanın en şanslı insanı Tarık. Futbolcu olabilmesi için kaç türlü bileşen bir araya geldi de öyle kara bir delik oluşturdu acaba :(

Ünal başgana laf ediyoruz da forumun %80'i tarık gelecek diye salyalar akıttı..Ben de dahil salyalar akıtmasam da gelmesini istiyordum.. Şimdi ünal bizi kazıkladı oluyor..Yapmayın etmeyin yahu.. cemaili pandev ontivero hajrovic olayları tam bir kazık ama tarıkı tellesi brumayı aysal kazığı diye göstermeyin bu adamları istemeyen yoktu neredeyse

Sabri reyize ne kadar haksızlık edildiğinin kanıtı diyecem ama hala haksızlık ediliyor adamın sözleşmesi bitiyor hala uzatılmadı ayıp

her sabri sozlesmesi uzatilma faslina geldi sabri iyi oynamaya basladi , sabri sozlesmeyi alinca TIRT oluyor .. o yuzden sabriyle 6 aylik imzalicaksin

Geri
Üst Alt