bu adam jokeylik falan yapsın gitsin fiziksel yapısı daha müsait bu kadar olmasada iyi para kazanır yine.

Kesinlikle çok çok çok kötü bir oyuncu. Üstelik gelmeden önce de böyleydi ve bile bile aldık.

Takımda Eray'dan bile kötü olan tek oyuncu budur.

forum basbas bağırdı bu adamı almayın diye

tek suçlu ünal aysal kendisini çok sevsemde

Biz bu adamla şl maçı oynadık, az bile gol yemişiz.2. lig seviyesinde bir futbolcu.

Galatasray tarihin en büyük kaziklardan birisi.

Bu kadar rezil verici bir futbolcu görmedim.

BAMdan birisini sag bekde oynat, o bile bu lesh-oglu lesh'den daha iyi isler yapar

O sari-kirmizi formayi bana verin, bundan daha iyi maç oynarim.

O derece de kötü yani. :D

Yazın buna dilenenler vardı ama sadece 2milyon euro'ya serbest kalacak Şener kimsenin aklına gelmedi. Terim bunu milli takıma çağırıp Şener'i çağırmayınca herkes Tarık daha iyi sandı.

Yazın buna dilenenler vardı ama sadece 2milyon euro'ya serbest kalacak Şener kimsenin aklına gelmedi. Terim bunu milli takıma çağırıp Şener'i çağırmayınca herkes Tarık daha iyi sandı.

Terim demişken, yine komisyonu vardır kesin.
Şener'e gelince, bence o da GS futbolcusu değil ama bu Tarık'tan tabiki çok iyidir.

Galatasray tarihin en büyük kaziklardan birisi.

Bu kadar rezil verici bir futbolcu görmedim.

BAMdan birisini sag bekde oynat, o bile bu lesh-oglu lesh'den daha iyi isler yapar
utanç verici olacak reis.

Çamdal gönderilen Veysel'den daha kötü valla.

Amrabat kadar kazık denmiş. Bi bu adamın şl maçlarını birde amrabatın şl maçlarını izlemek lazım bence. Tamam amrabat süper değildi ama çöp de değil tarık kadar.

Amrabat kadar kazık denmiş. Bi bu adamın şl maçlarını birde amrabatın şl maçlarını izlemek lazım bence. Tamam amrabat süper değildi ama çöp de değil tarık kadar.
Ambrabat Tarık ı donunda sallar, adam La liga da oynuyor şuan en azından

Geri
Üst Alt