Cüneyt Tanman: Tarık Çamdal bence bu sezonun flaş transferi olur.

Cüneyt Tanman: Sağ bekte Sabri ile Tarık Çamdal rekabet edecek. Bunlar bizim çocuklarımız. Tarık'ın fizik kalitesi aslan gibi.

:31:

Şu transferde emeği gecen her kim var ise topunun Allah belasini versin.
4.5milyon basıldı bu adama 3 beke 9milyon euro. Ne desek bos su saatten snra

Şu transferde emeği gecen her kim var ise topunun Allah belasini versin.
4.5milyon basıldı bu adama 3 beke 9milyon euro. Ne desek bos su saatten snra
p82cpe.jpg

:D

Cüneyt Tanman: Tarık Çamdal bence bu sezonun flaş transferi olur.

Cüneyt Tanman: Sağ bekte Sabri ile Tarık Çamdal rekabet edecek. Bunlar bizim çocuklarımız. Tarık'ın fizik kalitesi aslan gibi.

:31:
"Tarıkın bu sezon daha iyi olacağını VARSAYIYORUZ" demişti bu bıyıklı hıyar.

Koskoca kulübü varsayımlarla yönetiyor herifler...

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bıyıksızıda sinan gumuşu kazanacağız oynatacağız demişti fazla takılma bu konulara

Bunun gibi transferleri yaparken neye gore analiz ediyorlar anlamiyorum iki mac iyi oynuyanlari Galatasaray'a toplamislar yeminle.

Ben bu transfer icin kimseyi suçlamıyorum burda forumun%90 ı bayram ediyordu aldigimizda almadan önce her mesajdan birinde care tarik care tarik

Bunun gibi transferleri yaparken neye gore analiz ediyorlar anlamiyorum iki mac iyi oynuyanlari Galatasaray'a toplamislar yeminle.

Sorun zaten orada, analiz falan edilmiyor bence.

Cünkü ben normal bir futbol seyircisi olarak o sezon Eskisehirin maclarini izledigimde gördüm bu adamin ne mal oldugunu. Adamlar Milyon eurolari sakiz alirmis gibi harciyor böyle abuk zubuk heriflere.

Sorun zaten orada, analiz falan edilmiyor bence.

Cünkü ben normal bir futbol seyircisi olarak o sezon Eskisehirin maclarini izledigimde gördüm bu adamin ne mal oldugunu. Adamlar Milyon eurolari sakiz alirmis gibi harciyor böyle abuk zubuk heriflere.

Aynen katiliyorum , bizimkiler iki mac iyi oynadigini gorsun hemen alalim diyorlar analiz yapmadan.

Aynen katiliyorum , bizimkiler iki mac iyi oynadigini gorsun hemen alalim diyorlar analiz yapmadan.

Bizim ülkede zaten pir pir kosan heriflere ölüyor herkes. Kostu mu hemen etkileniyor millet.

Bu herif Eskisehir de koca sezonu 0 gol 0 asist ile tamamladi, hani o istatistiklere bayilan tayfa var ya. Herkesin yerin dibine soktugu Sabri bile kac tane asist yapiyor sezonda. Sabriyi savunmak istemiyorum sadece örnek olarak veriyorum.

Tamam hadi bu adam bir bek, bekin ilk özelligi defansi olmali zaten ama onu bile beceremiyor ki. Defansin "d" si yok bu herifte, eh ben ne anladim o zaman bu adamdan? Hem defans yok hem ofans yok, abi o zaman ne var? Neye göre aliniyor bu adam neye göre 4,5 Milyon€ para veriliyor?

Yemin ediyorum bu kulüp bu yönetimsel beceriksizliklere ragmen batmiyorsa onlarca yildir bu gercekten mucize gibi birseydir.

Yakışıklıydı 3 büyüklerin hepsininde taraftarı istiyordu. Ben bu transfere degilde yigit,salih gibi transferlere kuduruyorum.

Ben bu transfer icin kimseyi suçlamıyorum burda forumun%90 ı bayram ediyordu aldigimizda almadan önce her mesajdan birinde care tarik care tarik

Sözü edilen, ihanet ya da enayilik dışında tanımlanamayacak bir transfer hikayesi; ''Transfer riski'' ile alakası yok...Estirilen rüzgara göre tavır alan ekseri kalabalığın onaylamış olmasını s.ktir et...

Eğer şu forumda ''Futboldan anlayan/anlamayan, bilerek/kulaktan dolma fikir beyan edenlerin ayrımı için turnusol nedir?'' diye sorulsa, gönül rahatlığıyla bu yetersiz elemanı örnek verebilirim. Burada futbol görüşüne itibar ettiğim hiç kimse olumlu bakmamıştı. En çok karşı çıkanlardan biri olarak, hararetli savunucularından yıldığımdan başlığa girmekten kaçınır olmuştum...

2. Bundesligadan bundan daha iyi oyuncular olmasi lazim

Maliyetleri en fazla 2m euro

Walter White ın eline verin şu bıyıklıyla Hamzayı

İlk geldiğinde Sabri'den bizi kurtaracak diye nasıl sevinmiştim... Sabri'den daha kötü olmayı becerebilmek nasıl bir iştir anlamış değilim. Ama bence o çocuğa mahalle baskısı uyguluyor o çete... Gitsin başka bir takıma daha iyi oynayacağını düşünüyorum buraya göre..

Gordugum en zayif futbolcu.Kiz takiminda bile siritir.

şans verilse bari

o kadar para harcadik, o kadar emek verdik

sabriden kötü olamaz diyecem de onu bile başardi mübarek

Buna umut bağlamayın boşuna.

Asrın kazıklarından biri.

Geri
Üst Alt