Dünya futbol tarihinde bu kadar yeteneksiz,futbolla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir şahıs bir daha gelmez.Bunu Galatasaray’a satanın,alanın,alınmasına vesile olanın,kim varsa AGS.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yüzsüz, utanmaz, arlanmaz herif. Bunun ve bununla 5 yıllık sözleşme yapanlar yüzünden bir oyuncu daha olabilecekken alamıyoruz. Senin yüzünden, daha güçsüzüz. Ne biçim bir virüsmüşsün arkadaş, ne bittin ne tükendin, insan bir düşünmez mi ya ben bu parayı haketmiyorum, burada istenmiyorum diye. İnsanda biraz gurur, haysiyet, şeref olur. Zaten bir sürü paranın var, git adam gibi oynayabildiğin bir kulübe, daha az kazan, ama haysiyetinle yaşa.
Kan emici egoist pislik. Sırf senin yüzünden milyonlarca taraftarın hakkı yeniyor, ama sen böyle mutlusun öyle mi? Umarım süründüğün günleri görürüz hep beraber. Şerefsiz.

Yemin ederim şu başlığı görünce artık hiç lugatımda olmayan küfürler çıkıyor ağzımdan. Pislik herif ya. Bayram bayram dua ediyorum inşallah futbol yaşantınla beraber sonrasındada sürünürsün hiç yüzün gülmez. 100 yıllık bu klübe bu çınara bundan daha karaktersizi gelmedi. nasip olursa Torunlarıma Bile bu karaktersizi anlatıcam.

1 sene sonra sözleşmesi bitince ne yapacak acaba bu yeteneksiz. Bakalım nerelerde sürünecek.

adam futbolu kafada bitirmiş.tek derdi bizden alacağı parayı cukkalamak.sözleşmesi bitince futbolu bırakır gidip almanya'da kendine güzel bir dönerci zinciri açar!

Tüm futbol kariyeri boyunca toplayamayacağı kadar para topladı niye gitsin yav? Bu herif bana göre futbolcu bile değil. Piyango vurdu ve hayatını yaşıyor.

Son düzenleme:
Adam iyi sömürdü klübü. Hala da sömürüyormm Niye gitsin ki.??
Aldigi paraya bakiyor adam. Muhtemelen bizden kazandığı para tum hayati boyunca yetecek kendisine.

planet-pedalli-no5-50-litre-plastik-cop-kovasi-3163-18-B.png

Adam iyi sömürdü klübü. Hala da sömürüyormm Niye gitsin ki.??
Aldigi paraya bakiyor adam. Muhtemelen bizden kazandığı para tum hayati boyunca yetecek kendisine.
Galatasaray’dan aldığı para ile hergün 2.000 lira(asgari aylık ücretten 400 lira fazla) harcasa 100 yıl yetiyor.Faiz vs. katmadan.
1yıl=365
10yıl=3650
100yıl=36500
36500x2000=73.000.000 TL
Bugünkü kurdan yaklaşık 10 milyon Euro.

Bu lavuk bundan sonra 100 yılı daha yaşayamayacağını göre geriye para bile bırakır.

Son düzenleme:
Bu hiyara değil buna bu parayı veren karaktersize kizacaksin bu aldığı paraya bakar kim hayır der bu kadar büyük paralara

Tesislere gelip bedava yiyip içiyor bazi kongre üyeleri gibi.
Parasını verin gitsin artık! Yüzünü görmek istemiyorum.

Vay be, zamanında gelsin diyen tayfanın içindeydim. Gördüğüm en gamsız sporcu çıktı. Yazık valla.

Tam dayaklik bir tipi var anasini satayim.

Aslinda floryada idmanlarda top yerine bu herifi kullanacaksin, tekme tokat.

Geri
Üst Alt