Sola Tarık sağa Veysel diyorum başka bir şey demiyorum..Balta yazanlar 2 maç sonra Veysel diye sızlanır bana kalsa Sabri-Tarık oynatırdım ama Sabriyi yediler arada..

Veysel ligde idare edebilir ama şampiyonlar liginde solda telles sağda tarık tabiki önlerinde kanat olmalı

clde sag ligde sol duruma gore sagada gecebilir. cok begendim bunu. yerli olarak futbolcuya en cok benzeyen adamimiz bu. futbolculuk meslegine bu kadar yakin baska bir adamimiz yok yerli

Tarık Çamdal ın kalitesi belli ancak bazı arkadaşlar ısrarla istatistik üzerinde durdular.Tarık ileride çok daha iyi olacak.Nokta transfer.

kanadı folloş oldu iki golde sağ taraftan geldi
maç içerisinde gereksiz şekilde ileride duruyor selçukun taca attığı topta ekranda bile yoktu
onun dışında da 1 tane isabetli ortası yok (0 gol 0 asisti açıklıyo sanırım)

tarık bari sen yapma yaaa kime güvensek hayal kırıklığı yaşıyoruz birisi büyü falan mı yapıyor anlamadım herkes çok kötü

adamdan ne yapmasını bekliyorsunuz ? kanatsız bir takımda tek basına sol kanatı forse mi edecek ? zanetti veya maicon'muydu bu cocuk ?

ne mi bekliyorum yukarıda yazıyo işte
kademe bekliyorum yok
isabetli orta bekliyorum yok
savunma yapmasını bekliyorum yok

0 puanı olan balıkesire karşı yapamıyosa kime karşı yapacak

selçukun attığı bir pas vardı taca gitti herkes selçuka kızdı ama tarık nerdeydi o pozisyonda ?

Benim beklediğimden iyi çıktı. Telles'e göre her türlü Tarık derim.

önünde bir allahin kulu yok ama yine de 0 gol 0 asistin neden oldugunu anlayabiliyoruz, adam son hareketi yapamiyor, tam bir beceriksizlik görüyoruz.

Bir de Veyseli yerden yere vuruyordunuz. Veysele göre tek artisi pir pir kosmasi, baska bir boku yok.

Bu kötü günlerde yüzümü güldüren tek şey.Hiç yabancılık çekmedi.İleri geri çalışıyor.Ama yeterli değil.Kendini geliştirmeli.

Geri
Üst Alt