dün dikatimi cekti adam pas atamiyor, 5 metre önündeki adama veremiyor toplari inanilir gibi degil

Tarık dün çok iyiydi. Solda ofansı yeterli ama defans pek yok. Sağ tarafta ikisini birden yapar

Tam komedisiniz lan adam daha yeni geldi ama daha ne yapsın bu sene Drogba kalsaydı çok asisti olurdu kazık mazıkta değil

Ortaları çok cılızdı ama ters ayakla anca o kadar olur temposunu tekniğini beğendim ben bu çocukta iş var gibi

Abi yokluktan sırf yerli diye şu adamlar banko 11'de başlıyor şu takımda kafayı yiycem :(

Gayet iyi. En azindan yetenekli. Digerleri gibi futbol katili degil. Bu takimda elestirilecek en son kisi Tarik´tir. Özellikle yerlilerden.

Domino etkisi gibi resmen, herkes eleştiriliyor bu maç. Ha yanlış değil hakikaten çok kötü bir tablo var, özellikle oyuncu performansları ve kaliteleri bazında. Ama Tarık bu maçta eleştiriyi hak edenlerden biri değil o kesin. Hatta geldiğinden beri de oynadığı maçlarda genelde iyiydi. Ortalarının iyi olmaması eleştirilebilir ama oyun olarak dün özellikle ilk yarıda Sneijder ve ikisi çok çabaladılar, çok uğraştılar. Ama ayak uydurabilen olmadı.

iyi diyenler ya maçı özetten izlediler ya da önyargılı konuşuyolar.

arkadaşın top sürme dışında 1 tane olumlu hareketi yoktu dün

yeni gelmişmiş 1 tane isabetli ortası yok yeni gelmekle ne alakası var

savunması feci halde kötü isteyen maçın tekrarını izlesin fırsatı varsa nerede duracağını bilmiyor , maç boyu sol kanadımızı yekta kapattı

2 golde bu arkadaşın bulunduğu kanattan geldi.

şimdi güvenenler kanatları iyi olan kalburüstü bir takımla yaptığımız maçta görecekler gerçeği

Şu adamı sağbek oynatın bir kere de...

Bu takıma Marcelo'yu getir neye uğradığını şaşırır Dünyanın neresinde bütün hücum yükü sol beke biner ben anlamadım en fazla duvar yapar girersin de bir takım başka hiçbirşey üretemez mi ya?
Bir takımın tek yaptığı iş sol bekini koşturup gol pozisyonu yakalamak olabilir mi?
Tarık ne yapsın..
Çocuk acaba burda oynar mıyım diye geldi bir baktı ki Eskişehirspor bile daha kaliteli top oynuyor..
Şaşırdı adam..
Gene bile en iyisiydi içlerinde..
Ama sinyor durmadı geç dedği sağ beke seninde verimini indireyim..
Prandelli menajer eklese bu kadar anasını ağlatamaz bu takımın!

İyi orta açan beki ne zaman gördükki tarığa kızıyorsunuz eboue de dahil son yıllarda orta açabilen bekimiz yoktu

iyi diyenler ya maçı özetten izlediler ya da önyargılı konuşuyolar.

arkadaşın top sürme dışında 1 tane olumlu hareketi yoktu dün

yeni gelmişmiş 1 tane isabetli ortası yok yeni gelmekle ne alakası var

savunması feci halde kötü isteyen maçın tekrarını izlesin fırsatı varsa nerede duracağını bilmiyor , maç boyu sol kanadımızı yekta kapattı

2 golde bu arkadaşın bulunduğu kanattan geldi.

şimdi güvenenler kanatları iyi olan kalburüstü bir takımla yaptığımız maçta görecekler gerçeği

Hadelen sırf eleştirmek için varsınız gidin Gökhan Gönülü övün 2 3 günlük adamları eleştirionuz ne biçim insanlarsınız o bir bek önüne adam gibi bi kanat koy yeter.

Yemedik. Gidin kendi forumunuzda kötüleyin oyuncularimizi.

burasi benim forum burasi benim futbolcum, nezaman dan beri bir futbolcuyu kötülemek yasak oldu? adam dün dikatimi cekti yanindakine pas atamiyor, ne var bunda? bunun neresi kötülemek oluyor onu anlamadim

Hadelen sırf eleştirmek için varsınız gidin Gökhan Gönülü övün 2 3 günlük adamları eleştirionuz ne biçim insanlarsınız o bir bek önüne adam gibi bi kanat koy yeter.
yeni gelen adamları eleştirmemek mi gerekiyo bu ne saçma bir düşünce ?
ayrıca en formda olduğu zamanlarda bile gökhan gönülü övmedim

aç maçı izle adamın savunmadan haberi yok yeni geldi diye eleştirmeyelim 3 ay bekleyelim mi

yeni gelen adamları eleştirmemek mi gerekiyo bu ne saçma bir düşünce ?
ayrıca en formda olduğu zamanlarda bile gökhan gönülü övmedim

aç maçı izle adamın savunmadan haberi yok yeni geldi diye eleştirmeyelim 3 ay bekleyelim mi
Hucumcu beklerin hepsi öyle ozaman hakan baltayla idare etcen

Bari bu adamı yerden yere vurmayın. Özellikle Sneijder ile uyumu gayet güzel. Daha da iyi olacak. Zamanında Salih ve Veysel yerine Tarık'ı ve İshak'ı alsaydık şu anda iki kanadımız da saat gibi işliyor olurdu. İshak'ı da dikkatle izleyin derim, 1-2 sene sonra Trabzon'daki yeni gözdemiz olacak.

Bu adam sag bekte oynar gayet iyi. Sol bekte ters ayak olayindan dolayi istenilen tipte tam oynayamiyor. Sol beke care bulmak gerek. Yabanci siniri ve Telles'in kotu oyunundan dolayi Hakan Balta kaliyor elde bir tek.

Geri
Üst Alt