Bu cocuga fazla yuklenmek adil degil, odenen bonservise gore de yorumlar yapiliyor cunku.

Sirf oyuncuya bakarsak Telles in sagbek versiyonu, bu tur oyuncular gunumuz futbolun sag/sol bekleri oluyor. Defansif yonunu gelistirmeli, kademi anlayisini da, ama yeteneksiz birisi asla degil Tarik.

Elbette yabanci siniri varken elimiz kolumuz bagli oluyor buna yapacak birsey yok, ama 30 yasindaki Sabri mi, 26 yasindaki yetenek fakiri Veysel mi dersen her turlu 23 yasindaki Tarik i secerim. Obur ikisinden daha yetenekli her halukarda.

yeteneklileri var ama eziliyor avrupa seviyesinde. fiziki acidan kaybediyor baya. dün resmen ezildi hemen hemen bütün fiziki ikili mücadelerde.
avrupa arenasinda fiziki gücün yoksa yetenek olarak messi olsan ne yazar.

Iyi calisma ile fizik durumunu ust seviye ye tasiya bilir, Lahm gibi (fizik anlaminda), orta/kisa boyu da ozaman avantaj olacak onun icin cunku teknik kapasitesi gayet yeterli.
Tabiki bu gelisme olurmu zaman gosterecek.

İlk Dortmund maçını bir daha izle istersen.

Bakın olaya sığ bakıyorsunuz...İlk golü kastettin sanırım..Bekler hücuma çıkmayınca neden çıkmıyor çıkınca gol yediriyor ..Öyle yağma yok arkadaş.. Futbol bu takım halinde oynanıyor..Tarık ileri çıktıysa Selçuk efendi veya Hamit efendi veya bir başkası bir zahmet o adamın bölgesini hemen kapatacak.. İlk maçta Tarıkın karşısına dünyanın en iyi 5-6 kanat oyuncusundan biri gelmiş tabi ki zorlanacak..Hele ki bu razil orta saha varken...Bak dünkü maça Tarıkın oradan gelemeyen Reus sol kanada geçti çünkü önündeki Hamit oraya destek verince Tarık da rahat rahat defansını yaptı...
Verilen para fazla olabilir ama Tarıka kadar eleştirilecek bir ton adam var

Bakın olaya sığ bakıyorsunuz...İlk golü kastettin sanırım..Bekler hücuma çıkmayınca neden çıkmıyor çıkınca gol yediriyor ..Öyle yağma yok arkadaş.. Futbol bu takım halinde oynanıyor..Tarık ileri çıktıysa Selçuk efendi veya Hamit efendi veya bir başkası bir zahmet o adamın bölgesini hemen kapatacak.. İlk maçta Tarıkın karşısına dünyanın en iyi 5-6 kanat oyuncusundan biri gelmiş tabi ki zorlanacak..Hele ki bu razil orta saha varken...Bak dünkü maça Tarıkın oradan gelemeyen Reus sol kanada geçti çünkü önündeki Hamit oraya destek verince Tarık da rahat rahat defansını yaptı...
Verilen para fazla olabilir ama Tarıka kadar eleştirilecek bir ton adam var
Tarık'ın pozisyon alma bilgisi zayıf, hızlı düşünemiyor ve öngörüsü yok denecek kadar az. Ofansif katkısı oldukça sınırlı. Biz kalkıp böyle sıradan bir oyuncuya 4 küsür milyon euro saçıyoruz. Bütün bunların ardından bana bir zahmet takım oyunundan bahsetme. Defansın takım halinde yapılması gerektiğini elbette biliyoruz ama etrafındakiler ne kadar kabahatliyse Tarık da en az onlar kadar kabahatli ve bu seviyenin futbolcusu değil.

Tarık'ın pozisyon alma bilgisi zayıf, hızlı düşünemiyor ve öngörüsü yok denecek kadar az. Ofansif katkısı oldukça sınırlı. Biz kalkıp böyle sıradan bir oyuncuya 4 küsür milyon euro saçıyoruz. Bütün bunların ardından bana bir zahmet takım oyunundan bahsetme. Defansın takım halinde yapılması gerektiğini elbette biliyoruz ama etrafındakiler ne kadar kabahatliyse Tarık da en az onlar kadar kabahatli ve bu seviyenin futbolcusu değil.

Biz Eboue'yi 3.75 milyon euroya aldık...Buna verdiğimiz 5 milyon euro ile taş gibi sağ bek bulurduk...Altı üstü 1 sene idare edecektik...Yazık oldu paraya...

Yahu adamın bir yeteneği varsa da Allah aşkına şu takımda gösterebilir mi ? Hoca bir kez 4-2-3-1 oynatmamış..Koca sağ koridoru Tarık tek başına götürmeye çalışıyor aynı şey Telles için de geçerli.. Tarıkın en büyük şansszılığı resmen çökmüş yıkık bir takıma geldi ve başına da dünyanın en berbat teknik direktörü getirildi..Ben diyorum ki şu çocuğu hemen asıp kesmeyin biraz zaman verin..Bu yabancı sınırı olduğu sürece Tarıka işimiz düşecek..

Tarık kardeş
Futbol basit oyundur derler
her aldığın topta en az 3 kişiyi çalımlamak zorunda değilsin

oyun ve pozisyon bilgisi yok.çok çıt kırıldım her ikili mücadeleyi kaybediyor

Unutmayin ki bu adam daha cok genc. Daha nekadar tecrubesi varki avrupada hemen cossun. Adam gecmesini beceriyor ama bazen pas vermekle cok bekliyor hemen vermiyor. Bu konulari gelisterse ve orta vermeyi ogrensin az. Bide cok agir kosuyor.

Bu adam cok genc falan degil. 23 yasinda. Dün Basel takiminda 17 yasinda futbolcu gol atti. O genc bir futbolcu. Tarik genc falan degil.

Elinde Eboue Sabri Veysel varken gidip bir 4. sag bek almak hemde 4.5 milyon euroya tam salaklik.

Sabri bile gözüme Cafu geliyor Tarik'in yaninda.

Tarik alinmasin diye kendimi cok yirttim buralarda ama hep azinlik kaldik...

Beyler unutmayalım ki, Tarık futbola orta saha oyuncusu olarak başlamış. Yani sonradan defans oyuncusu olmuş. Pozisyon bilgisi falan o yüzden eksik. Ayrıca dün defansif olarakta fena bir mücadele sergilemedi. Özellikle ilk yarı. Tarık'ın sağ ve sol açık olarak oynatılmasından yanayım.

alınırken söyledim bu adam vasat bir açık oyuncusu Eskişehir bunu mecburiyetten defans oynattı diye , taraftar sevinmişdi,futboldan gram anlamayan yönetici ve transfer komitesi bu yeteneksize milyonlarca Euro vermiş idi, beş kuruş etmez net söylüyorum beş kuruş etmez..

Uğur pötürük bey oyuncularımızın marka değerini düşürüyorsunuz

Uğur pötürük bey oyuncularımızın marka değerini düşürüyorsunuz
cahille uğraşmak bıktım ama yinede cevaplayayım ; marka değeri olmayan hurdanın düşürülecek bir yeri yokdur , hokkabazlar size marka değeri diye yutturmuşlar efendim ,marka değeri olsa olsa biz alırken ödediğimiz kazığın boyutunda vardır ,satmaya kalkınca marka değeri dersen bir adet salatalık verir muhtemel alıcılar ...

Futbol allamesine bakın hele tarık da fatih terim kazığı dicek şimdi biriii yabancı sınırını kaldırtmadı falan filan

Futbol allamesine bakın hele tarık da fatih terim kazığı dicek şimdi biriii yabancı sınırını kaldırtmadı falan filan
şimdi cehalet zor iştir birde cahilin kıt bilgisi ile ahkam kesmesi daha zordur, efendim adrian knupdan ötesi iorfaya kadar kim ne naneler yemiş iyi bilirim ,moruk 35 lik Meksikalı almagueri meksikanın ücra köşelerinde bulan terim çaycılarınıda bilirim , tarık terim eseridir diyemem ama yiğit gökoğlanı,crisi, aydın,sabri,engin yeni kontratlarını falan iyi bilirim , terimin ikinci dönem faciasını ve Galatasarayı nasıl batırdığınıda iyi bilirim ,uzun lafın kısası zordur laf anlatmak bazılarına..

Olm sizin kadar seviyesiz taraftar toplulugu sikecilerde bile yoktur bunu net soylerim .

Her oyuncuya bok atmak , laf atmak sizin adetinizde mi var bilmem ..

Drogba/Sneijder bile kotulenmis oldugu bir forumda hic kimsenin IQ 'su yetmedigini gormus oldum ..

Tarik meselesine gelince , Bir gun solda bir gun sagda , onunda kanat yok , tek basina butun koridoru kendin kullanman gerekiyor ey beyinsiz renkdaslarim azicik kafanizi calistirin zor degil biraz dusunun ..

Geri
Üst Alt