Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.529
- 39.390
- 3.293
Kazık kuzuk değil iyi bile oynuyor şu rezil takımda..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk Dortmund maçını bir daha izle istersen.Kazık kuzuk değil iyi bile oynuyor şu rezil takımda..
İlk Dortmund maçını bir daha izle istersen.
Tarık'ın pozisyon alma bilgisi zayıf, hızlı düşünemiyor ve öngörüsü yok denecek kadar az. Ofansif katkısı oldukça sınırlı. Biz kalkıp böyle sıradan bir oyuncuya 4 küsür milyon euro saçıyoruz. Bütün bunların ardından bana bir zahmet takım oyunundan bahsetme. Defansın takım halinde yapılması gerektiğini elbette biliyoruz ama etrafındakiler ne kadar kabahatliyse Tarık da en az onlar kadar kabahatli ve bu seviyenin futbolcusu değil.Bakın olaya sığ bakıyorsunuz...İlk golü kastettin sanırım..Bekler hücuma çıkmayınca neden çıkmıyor çıkınca gol yediriyor ..Öyle yağma yok arkadaş.. Futbol bu takım halinde oynanıyor..Tarık ileri çıktıysa Selçuk efendi veya Hamit efendi veya bir başkası bir zahmet o adamın bölgesini hemen kapatacak.. İlk maçta Tarıkın karşısına dünyanın en iyi 5-6 kanat oyuncusundan biri gelmiş tabi ki zorlanacak..Hele ki bu razil orta saha varken...Bak dünkü maça Tarıkın oradan gelemeyen Reus sol kanada geçti çünkü önündeki Hamit oraya destek verince Tarık da rahat rahat defansını yaptı...
Verilen para fazla olabilir ama Tarıka kadar eleştirilecek bir ton adam var
Tarık'ın pozisyon alma bilgisi zayıf, hızlı düşünemiyor ve öngörüsü yok denecek kadar az. Ofansif katkısı oldukça sınırlı. Biz kalkıp böyle sıradan bir oyuncuya 4 küsür milyon euro saçıyoruz. Bütün bunların ardından bana bir zahmet takım oyunundan bahsetme. Defansın takım halinde yapılması gerektiğini elbette biliyoruz ama etrafındakiler ne kadar kabahatliyse Tarık da en az onlar kadar kabahatli ve bu seviyenin futbolcusu değil.
Tarık'ın pozisyon alma bilgisi zayıf, hızlı düşünemiyor ve öngörüsü yok denecek kadar az. Ofansif katkısı oldukça sınırlı. Biz kalkıp böyle sıradan bir oyuncuya 4 küsür milyon euro saçıyoruz. Bütün bunların ardından bana bir zahmet takım oyunundan bahsetme. Defansın takım halinde yapılması gerektiğini elbette biliyoruz ama etrafındakiler ne kadar kabahatliyse Tarık da en az onlar kadar kabahatli ve bu seviyenin futbolcusu değil.
Unutmayin ki bu adam daha cok genc. Daha nekadar tecrubesi varki avrupada hemen cossun. Adam gecmesini beceriyor ama bazen pas vermekle cok bekliyor hemen vermiyor. Bu konulari gelisterse ve orta vermeyi ogrensin az. Bide cok agir kosuyor.
cahille uğraşmak bıktım ama yinede cevaplayayım ; marka değeri olmayan hurdanın düşürülecek bir yeri yokdur , hokkabazlar size marka değeri diye yutturmuşlar efendim ,marka değeri olsa olsa biz alırken ödediğimiz kazığın boyutunda vardır ,satmaya kalkınca marka değeri dersen bir adet salatalık verir muhtemel alıcılar ...Uğur pötürük bey oyuncularımızın marka değerini düşürüyorsunuz
şimdi cehalet zor iştir birde cahilin kıt bilgisi ile ahkam kesmesi daha zordur, efendim adrian knupdan ötesi iorfaya kadar kim ne naneler yemiş iyi bilirim ,moruk 35 lik Meksikalı almagueri meksikanın ücra köşelerinde bulan terim çaycılarınıda bilirim , tarık terim eseridir diyemem ama yiğit gökoğlanı,crisi, aydın,sabri,engin yeni kontratlarını falan iyi bilirim , terimin ikinci dönem faciasını ve Galatasarayı nasıl batırdığınıda iyi bilirim ,uzun lafın kısası zordur laf anlatmak bazılarına..Futbol allamesine bakın hele tarık da fatih terim kazığı dicek şimdi biriii yabancı sınırını kaldırtmadı falan filan