alınırken söyledim bu adam vasat bir açık oyuncusu Eskişehir bunu mecburiyetten defans oynattı diye , taraftar sevinmişdi,futboldan gram anlamayan yönetici ve transfer komitesi bu yeteneksize milyonlarca Euro vermiş idi, beş kuruş etmez net söylüyorum beş kuruş etmez..
Kesinlikle katılıyorum. Bunları dedik zaten alınmadan önce..

Uğur sen futbol allamesi olamıcak kadar çoçuksun

ah benim kabakçı kardeşim ,yaşım yaşının kaç katı on söylememeyim ,cevaplarını mesajlarımı üzerinden verecek kadar bilgin ve yüreğin olsun ,çocuk mocuk gelemem o işlere..
Kardeş dehşetü-l muazzam bilginle beni alt ettin respect.

Balonu patladı. Yıllardır tartışılan ve üzerlerine 5-6 tane adam getirtilen Sabri ve Hakan Balta oynuyor tekrardan.. Şu beceriksizi postalamak lazım ama kim alır bunu?

Paraya yazik, yine klasik bir amatör türk Futbolcu. Yaziklar olsun, yabanci siniri olmasaydi su Paraya bir Cavanda,Konko falan alirdik.

Adı büyük kulüpler için geçtikçe, ''Allah Allah, ne özelliği var ki bu adamın?'' diye daha bir dikkatle izledim Eskişehirde iken ve her defasında şaşkınlığım daha da arttı...Şu para kıtlığında göz göre göre gidip 4.750 bayıldılar.Normalde futbolcu bir kez yerini kaybedince kızarız, bunu olması gereken yerde görmek sürpriz gibi geliyor, abartmıyorum...

Sabri Reyiz' in itibarını yükseltmek için bir 'Algı operasyonu' tezgahlanmak istense, bundan parlak bir fikir bulunamazdı herhalde!...

Akıllı baskan lazım, mesela Adnan Öztürk.. Yoksa Anadolu'dan yedigimiz kazıklar ilelebet sürecek.

Yahu bu adam Eskisehir'de ne oynadı ve biz bu adamdan ne bekliyoruz ? Bu soruyu sorsan zaten Anadolu'dan transfer falan yapmassın..

Anadolu'dan alınacak tek adam Ozan Tufan. Neden ? 19 yasında olmasına rağmen lider futbolcu gibi takımını yönetiyor, milli takımda oynuyor hic sırıtmıyor, 40 yıllık futbolcu gibi döktürüyor. En azından bu cocugun bizde is yapma ihtimali yüksek dersin ama Tarık ve diğerleri icin bunu diyemiyordum.

3 kurus etmez bir sag bek. Olmaz olsun böyle türk futbolcu, buna da 5 milyon euro veren yöneticilere selam olsun!

Hayatım da hiç bir galatasaray hocasına sövmedim ama biri ne zaman prand.. Dese basıyorum küfrü

Tipik Anadolu Topcusu. Kanadi yine otoban olmus, Almanyanin ikinci ligte neden süre almadigini bugün yine gördük.

Bek dediğin güçlü olacak arkadaş. Güç 0. Teknik var, orta açabiliyor falan ama güç 0. Yok yani ayakta duramıyor. Şampiyonlar ligi takımlarından hangisi güçlü değil söyleyebilir misiniz ?

50bin avroluk bir adam ,
normalde cumartesi seyrettiğim TS yi 4 leyen A2 takımında OYNAYAMAZ !

Geri
Üst Alt