Achempong karşısında top kapmayı bırak topa dokunamadı yine boşa giden onca para yazık:(

Yine abartılan bir futbolcuyu transfer ettik, süratli olması dışında özelliği yok

tapatalk

Alınırken dedik yine kazık oğlu kazık giriyor bize diye.

I am the one who knocks!

Ulan 100 bin avroluk adama 5 milyon bayıldık şaka gibi

Simdi vurmaya gerek yok. Tarık'ın tutmayacagını defalarca söyledim, söyledik. Bu adam Eskisehir'de ne yapıyordu ki bizde fazlasını yapsın. Dümdüz bir bekti, bizdede durum farklı degil.

Zaten Anadolu'dan topcu alırken detaylı olarak gözlemledigimizi sanmıyorum. Ooo isim yapmıs, herkes bu cocugu konusuyor, kacmaz abi.. Dedikodu böyle iste, statta biri Tarık süper topcu der, bu tüm Ülkeye yayılır. Sadece süper topcu ama kaynagı yok, artık yersen ki bizim gibi enayilere cok iyi yediriyorlar.

Ben dedim olum Seneri alalim diye, yok anasini sattim ne defans yapmasini bilen ne orta acmasini bilen capsizi getirdiniz adam CL oyniyor

takımın en iyisiydi maçta..o çok güvendiğimiz sneijder bir kez adamgeçmeyi şut atmayı denedimi?tarık önündeki tank hamite rağmen canla başla savundu kanadını bindirmeler yaptı..
beklerden değil sneijderi takıma sabote etmesinden kaybettik bugn..

Gelmesine sevilenler kendilerini köprüden atsınlar.

Sağlamsa Lassa

takımın en iyisiydi maçta..o çok güvendiğimiz sneijder bir kez adamgeçmeyi şut atmayı denedimi?tarık önündeki tank hamite rağmen canla başla savundu kanadını bindirmeler yaptı..

tam emin olmadigim icin soruyorum bu soruyu..
anderlecht macindan mi söz ediyorsun ?

Yok artık.Bi pozisyonda güzel tiyatro yaptı başka da bir şey yok.Rezil oldu.Adamlar sağından atıp solundan geçiyor

Her transfer gibi o da geldiği zamankinden daha kötü duruma geldi. Bundan sonrada alaşağı gider herhalde, daha toparlayanını görmedim. Bide bizdeki bu beklerin rakip açık oyuncuları karşısında maymun olması neyin nesidir böyle? Her biri ayrı dansöz, ulan bir müdahale yapın lan. Topu soluna veya sağına çeken her oyuncu rahat şekilde pazara yolluyor bunları.

50 bin avroluk adam ,
yazın bunu demiştim , halada aynı noktadayım ,
yazık verilen paraya !
Umarım 250 bin avroluk adam haline gelir en azından !

anderlectin genç oyuncularına bakın birde bizimkilere bakın hala yabancı oyuncu kısıtlaması ile sorunların çözüleceğini sanıyoruz söyleyecek kelime bulamıyorum

sıradan bir açık oyuncusu iken eskiehirde oyuncu yokluğundan bek olan çok kötü bir oyuncu..

Defans yapmasını öğrenmek için 40 fırın ekmek yemesi lazım. Telles bunun yanında Lahm.

Sağlamsa Lassa

takimda en son elestirilecek adamsin!!

Yuru kocum , bu gozu kor sabri hayrani saftiriklere inat devam et !!!

Geri
Üst Alt