biz ne zaman bindirme yapabilen bek bulabileceğiz.Ne aldıysa geriye-yana oynadı.Bİr kez de adam geç dripling at.Ayrıca aşırı hantal ,kademeye giremiyor,yol geçen hanı oldu sağ bekimiz

Her transfer gibi o da geldiği zamankinden daha kötü duruma geldi. Bundan sonrada alaşağı gider herhalde, daha toparlayanını görmedim. Bide bizdeki bu beklerin rakip açık oyuncuları karşısında maymun olması neyin nesidir böyle? Her biri ayrı dansöz, ulan bir müdahale yapın lan. Topu soluna veya sağına çeken her oyuncu rahat şekilde pazara yolluyor bunları.

Kardeş yemin ederim bizim defansı gördükçe topçu olasım geliyor ulan şunları 2 sağa sola da ben yatırsam diyorum..

Fizik olarak zaten sprinter bir oyuncu değil. Ondan bir Bruma hızı beklemek hata olur. Öyle topu alıp kanattan yardıracak atak beklenilmemeli.

Defansı beceremiyor, pas isabet oranı düşük, kademe yapmayı bilmez, oyun zekası düşük. Bu adam tam 5 Milyon Euro.:)

GT-I9300 Tapatalk

DÜn tekrar anladım ki bu takımın en iyi beki açık ara tellesmiş

bu adamı begenen vardı hala var...

ilk gün dedim zayıf bir oyuncu başarIlı olma ihtimali SIFIR.......

tam emin olmadigim icin soruyorum bu soruyu..
anderlecht macindan mi söz ediyorsun ?
bende çok net soruyorum:
çok beğendiğimiz muslera çok net bir gol hediye etmedi mi?
çok beğendiğimiz snejder bir kez topla katedip riskli oynadı mı?
bu maçı tarık yüzünden kaybetmedik asla günah keçisi yapmayalım adamı..

Salih Uçan, Veysel Sarı, Tarık Çamdal

Bu para ya üst düzey bi Bek alırdık.

3 ayda asip bicmeye merakli bahcivan renktaslarimiz hunerlerini bahcelerde sergilesinler

bende çok net soruyorum:
çok beğendiğimiz muslera çok net bir gol hediye etmedi mi?
çok beğendiğimiz snejder bir kez topla katedip riskli oynadı mı?
bu maçı tarık yüzünden kaybetmedik asla günah keçisi yapmayalım adamı..

tarik yüzünden kaybetik diyen mi vardi burda ?!
kendi adima konusmam gerekiyorsa ben sadece tariki elestirmedim burda forumda.
burasi tarik konusu oldugundan sadece onun hakinda yazdim. yoksa iyi oynayan ararsan mumla aramak gerekir.
sneijder ama okadar kötü degildi. cabaladi , kosdu, press yaptiki bir oyun kurucudan beklenmeyecek seyler yapti resmen.
1-2 sut ceke bilirdi belkide evet. musait durumlar vardi.

player'ul solid

efektiw bir ortasaha esliginde izleyene degin bekleyiniz derim

50 değişik kadro ile oynayan adamdan futbolcu verimliliği bekliyoruz,bu açıdan da bakın biraz...Takım performansı düşerse oyuncular da istikrarsız dizilimlerde performans olarak kaybeder...

Ligde yedek bekleyip ŞL'de 11'e giren adam bundan iyi oynamaz.

Yeni gelecek hoca takım savunmasını toparlarsa Tarık'ı o zaman değerlendiririz.

1. Yiğit
2. Yasin
3. Tarık

Alınmalarını hayret, dehşet ve çaresizlik içinde izlediğim futbolcular...

Salih Dursun' un bile alınmasına bu denli karşı olmamıştım (Hani farklı mevkilerde oynayabildiği söyleniyordu, Tugay' ın MT dan tanıması, stoper oynayabilirliği filan diye)...

Tarik istisna beyler. Rahat olun. Iyi tobcu

Yigit yasin klasmani degil. Engin baytar klasmani

Çok kıvrak ama biraz fizik çalışıp duracağı yerini öğrenirse olur o iş

Hic savunma yapmasini bilmiyor, geri geri kacmaktan baska hic birsey yapamiyor!

Bunu transfer etmekte emegi gecen herkese selam soyliyorum...

Dortmund macinda tek basina 3 adamin icinden gecmeye calisti, sanirsin Robben. Anderlecht macinda yine kendi kafasina gore kosmaya basliyor adamlarin arasindan girmeye calisiyor.

Çok kıvrak ama biraz fizik çalışıp duracağı yerini öğrenirse olur o iş

23 yasındaki bir futbolcu neden fizik calısacak ?? elin gavuru 17'lik cocugu oynatıyor, canavar gibide oynuyor.

Emre colak'ta yıllardan beri fizik kazanacak ama kazanamadı gitti.

Tarık'tan bi bk olmaz hocam, böyle geldi böyle gider. Bizden sonra kime gider bilemem ama Tarık'ın seviyesi asla Galatasaray olamaz. Sadece Tarık degil tabi, takımda Gs seviyesinin altında sürüyle adam var. Hal böyle oluncada suclu Mancini, suclu Prandelli oluyor.

solda ters ayak oynasın,lahmvari bişey olucak gibi solda oynarsa.

Geri
Üst Alt