hicte cope atilan para degil , daha genc .. SABRI iki orta acar aval aval sevinirsiniz .. bu adam gelecege yatirim rahat olun ,.

Bu adama neden bu kadar kötü bakılıyor anlamıyorum tamam çok paraya mal oldu ama bence oynadığı maçlarda gayet iyiydi , defansta inanılmaz hataları var ama adamı pat diye kah Arsenal kah Dortmund maçında ilk 11 'e koydunuz adam bi Aubameyang 'a bir Chamberlain 'e karşı ezildi tabi , adamı Türkiye Liginde sağ beke koyduğumuzda hatta sol bekte de çok iyi işler yaptı derbide de iyiydi bana göre hem solda hem sağda oynayan biri olduğu için pahalı da olsa güzel transfer , elbet ivme yakalacaktır.

Hucüm da etkinliği yok bal yapmayan arı gibi.

Defansta ise takımı oynadığı maçlarda eksik bırakıyor adeta o bölgede.

Gelmesini şartlar dahlinde istemiştim ama olumsuz yöne kaydı fikirlerim. Keşke gelişse ama şu an ki görüntü seviye altı.

Hamza hoca sag acikta kullanabilir,milli takimda sag acik performansi gayet iyiydi.

Sag tarafta Sabri'den bile kotu. Sol tarafta nispeten daha etkili oynuyor. Yerine 4'te 1 fiyatina Koray Altinay'i almaliydik.

Melonun cezası bitince ekstradan Muslera,Sneijder,Bruma,Chedjou gibi oyuncularında oynama ihtimalinin yüksek oldugunu düsünürsek Tellesin yakında Sol Beki Devredecegi Arkadaşımızın adı Tarık Çamdaldır.

Telles gibi buda kendini gösterir belki umudumuzu kesmeyelim arkadaşlar Takımımızın bugünkü performansı ile oynasaydı belki bir şeyler olurdu Hamza hoca adam eder bunu.

Sabriden fersah fersah geride şuan çalışması lazım

Kiralasak en iyisi olur - adam defansif anlamda Sabriyle ayni seviyede.

Söyle Championship / Primera Divisionun dandik kulüplerin birisine yollamak o kadar zor oldugunu düsünmüyorum.

Dedik dolandırılıyoruz yine diye ama yoook Şener ile birlikte en iyi türk sağ bek. 4,5 Milyonluk kazık.

Ebouenin ölüsü bile bundan iyi.

Gülermisin ağlarmısın

I am the one who knocks!

Orta acmayi bilmiyor.

Su adama 5 milyon euro verdi Aysal denen serefsiz herif babasinin parasini veriyor sanki.

Eboue gibi 1.sınıf sağ bek sabri gibi vasat sağ bek varken tarık ve veysel kazmalarına 5,5 milyon euro verdik!!!

Geri
Üst Alt