Almanya 3.liginde anca oynayabilir adam geliyor Galatasarayda oynuyor.Sırf gaza gelerek transfer yapıyoruz o kadar aciz bi futbol yönetimimiz var ki süsleyip püsleyip adamı bize kakalıyolar tüm Türkiyenin önünde bi de bizi süründüre süründüre milyonlara veriyoruz.Şu scout ekibi midir nedir tam bi gerizekalılar toplulugu olduklarını kanıtladılar.

50 Bin avroluk adam değeri 50bin fiyatı 5 milyon ,
ne bekliyorduk ki CL seviyesinde ,
bugün hiçbir CL takımının sağ bekinde değeri 50bin avroluk adam yoktur muhtemelen ,

Ah ulan ah keske annemler beni de döve döve topcu yapsalarmis belki salak bir Süper Lig takimi alirdi hayatim kurtulurdu ;(

nerde lan benim çöp torbası resmim?
şöyle büyük, mavi bi torba resmi olacaktı, bulamadım bi türlü...

Eh? Ne dedim size? 1860 München'de kadroya giremyen Adam Galatasrayda nasil oynasin?

Cl seviyesi icin fazla yetersiz, ha ilk defa bu tecrubeyi kazanabiliyor olabilir. Bence kazma falan da degil. Ama bidefa ayakta durmasini ogrencek, yok kucugum o yuzden dengem bozuluyor bunlarin hepsi palavra. Gucsuz ve hemen kendini biraki veriyor, sert ve agresif olmali, ozaman seneye Avrupa kupalarinda kullanabiliriz. Yoksa bu hali ile dua edelimki yabanci kurali kalksin ve dogru duzgun back alinsin..

Sahada kuş gibi dolanıyor resmen. Abartısız söylüyorum. Adama bakınca sahada bir kuş görüyorum. Etkisiz, yetersiz, amaçsız... Sahaya giren davetsiz misafir gibi bişe.

Hayatimda 2 kez bek olarak oynadim ve o maçlarda bile tariktan daha iyiydim be. :o

Bu takıma gelmesine gelen futbol cahilleri yine en çok eleştirenlerdir kesin insan biraz utanır.

Tarık tam bir iskelet pozisyon bilgisi sıfır kamera şakası.

Sağlamsa Lassa

su herife verilen para sokaga atilsa daha faydali olurdu

hocam
bu
mu

840_muellsack_120_ltr._zugband.jpg
biraz daha koyu renkliydi ama bu da iş görür

Geri
Üst Alt