Transfer olsun diye transfer yapmamak lazım diyoruz yıllardan beri ama hep aynı kazıkları yiyoruz.

Tarık'a ihtiyac varmıydı ? Hayır. Balta-Telles-Veysel-Sabri bir sekil götürecekti isi, Tarık bu 4'ü arasında net sonunculugu oynar. Kimseyi alamayınca taraftarın gazını almak icin Tarık'ı aldık. Pandev-Dzemali keza öyle, gaz almak icin.

Hurda adamlara harcadıgımız bonservis ve yıllıklar hesaba katılırsa, 3 cöp transferin yerine bir tane A sınıf santrafor, Olcan hantalının yerinede aynı maliyete G.Töre alınsa ligin tozunu atardık.

Kendimizi zorla sıkıntıya sokuyoz.

Transfer olsun diye transfer yapmamak lazım diyoruz yıllardan beri ama hep aynı kazıkları yiyoruz.

Tarık'a ihtiyac varmıydı ? Hayır. Balta-Telles-Veysel-Sabri bir sekil götürecekti isi, Tarık bu 4'ü arasında net sonunculugu oynar. Kimseyi alamayınca taraftarın gazını almak icin Tarık'ı aldık. Pandev-Dzemali keza öyle, gaz almak icin.

Hurda adamlara harcadıgımız bonservis ve yıllıklar hesaba katılırsa, 3 cöp transferin yerine bir tane A sınıf santrafor, Olcan hantalının yerinede aynı maliyete G.Töre alınsa ligin tozunu atardık.

Kendimizi zorla sıkıntıya sokuyoz.

Sorun orda ya zaten. Kim bilir kimlerin cebine girdi o paralar

Şampiyonlar liginde yediğimiz gollerin yarısını bunun yüzünden yemiş olabiliriz.

Sağlamsa Lassa

Bu adamdan sağ bek fln olmaz. Savunma denen birşey yok. Bu olsa olsa sağ ön oyuncusu olur.

Paramızla rezil oluyoruz. Rezalet!

Tarik hic bir zaman 4.5 Milyon avro edecek bir oyuncu degildi, ama suraya kadar oynadigi kadar da kötü bir oyuncu degil. Galatasaray son 10 senede, bir cok kazma bek ile oynadi, ve gözümüz gönlümüzün dermani Eboue´yi görünce acilmisti sonunda yine. Simdi yine kaldik vasat,yada vasat alti beklere. Yani Tarik Camdal´i hücum yönünden dolayi severim, ama kimseyi körü körüne savunamam. Son 10 yilda gördügüm, en kötü sag bek performansini ortaya koymustur Tarik. Umarim düzelir ve paramiz hic degilse tamamen cöpe gitmez, ama böyle olacagini sanmiyorum.

Senin gözlüklü resmin nerde ? O resim olmadan, seni taniyamiyoruz.

Reis gözlüklü devri bitti simdi Aşk-ı Memnu devri basladi :D Artik forumda renktaslar gözlüğümü isteye isteye kirdilar bizde boyle takilalim dedik :D Renktaslarima gözlüğümü emanet ettim baktim hepsi istiyor kalpleri kirilmasin diye vereyim dedim en son birine emanet ettigim renktas gözlüğü kirinca olan bu oldu :D

Reis gözlüklü devri bitti simdi Aşk-ı Memnu devri basladi :D Artik forumda renktaslar gözlüğümü isteye isteye kirdilar bizde boyle takilalim dedik :D Renktaslarima gözlüğümü emanet ettim baktim hepsi istiyor kalpleri kirilmasin diye vereyim dedim en son birine emanet ettigim renktas gözlüğü kirinca olan bu oldu :D

Yapma be, iste buna üzüldüm bak. Biz seni o gözlüklü resimin ile sevmistik, potansiyalin vardi, cok büyük olabilirdin, Kurtlar Vadisi dizisindeki Pala gibi olabilirdin, ama önünü kesmisler artik. Haterlere kulak asma, onlar senin fiyakalari gözlüklerini kiskanmislardir hep.

Yapma be, iste buna üzüldüm bak. Biz seni o gözlüklü resimin ile sevmistik, potansiyalin vardi, cok büyük olabilirdin, Kurtlar Vadisi dizisindeki Pala gibi olabilirdin, ama önünü kesmisler artik. Haterlere kulak asma, onlar senin fiyakalari gözlüklerini kiskanmislardir hep.

Yapma be reis bizi üzüyorsun bu sözlerle :D

Bu futbolcuya verilen para çok fazla.Hep tüpçünün suçu bizi böyle yeteneksiz Türk futbolculara mahkum etti.

Geri
Üst Alt