Alinmamaliydi. Aysal kadar berbat transfer yapan baska kulüp baskani görmedim. Tüpçü pisliginin bile transferlerinde bundan daha fazla mantik vardir.

esese geri verelim para filan istemez kalan taksitleri ödemeyelim en azından

Aysal kazığı yani net.

Prandelli bunu bilmez muhtemelen komisyoncu Aysal 300-500 cebe atmak için bir oyun çevirip aldırmıştır.
Almanya'da 4 bin euro etmeyecek adama 4-5 milyon euro para verdik.

Birde son gün hint kumaşi gibi 5 milyon euro verdiler defans oyuncusuna. Tabi defansla ilgisi yok uzun saçli kardeşimizin.

bugun diyarbakır bb de oynasaydı kimse farketmezdi.pandev olcan vb vb bir yere kadar da tarık çok fena patladı gerçekten.tarıgı gördükçe sabrinin ücretine zam yapılsın diyesim geliyor.

Eskişehir bize kakalamak için 1 sene uğraştı ve başardılar. Zaten iyi olsa bize değil fbye satardı azizin kankisi.

Çok kötüydü ciddiden. Rakip oyuncu ezdi resmen ki o amatör seviyede olan bir oyuncu diye biliriz.

Tarik Tarik diye ölüp biten çok bilmis taraftar bozuntulari simdi ortada görünmez. Tarik söyle yetenekli, Yok efendim müthis dinamik, Asisti olmadigina bakmayin, istatistik mimi etek gibidir.... Bunlari söyleyenler simdi gelsin konussun.

Son bir umut bekte değilde açıkta görelim. Orada da olmazsa at çöpe

Son bir umut bekte değilde açıkta görelim. Orada da olmazsa at çöpe

Orta yapmasını beceremen birisinden açık okmaz ki. Hadi robben gibi şut tekniği olur ama oda yok.
Oynadığı tüm maclarda bilincli ve isabetli ortasını göremedim maalesef.
Isabetli ortası hiç oldumu onu bile hatırlamıyorum şimdi

Dedik kazık diye. Türkiye den topçu alınmaz arkadaş.

Dolandırılmaya ne kadar da bayılıyor bızım taraftar. Adam pir pir koşuyor diye millet bi bok var sandı kandı buna.

Yazından beri maç yapmamış ve yıllardır orta yapmasını bilmeyen Sabri bile 3 maçta 2 asist yaptı. Bu Tarık geçen sezon koskoca bir senede 1 asist bile yapamadı.

Eh bu herif defansı bilmiyor ofansı da bilmiyor. Nasıl bir özellği var da 4,5 Milyon veriliyor. Boş bos koşuyor bir de her seferinde yere atıyor kendini.

I am the one who knocks!

Yazdan beridir dediğim gibi ,
50bin avroluk değerde oyuncu , bugünde 100-150 bin avroluk rakip oyuncular karşısında normal olarak denize döküldü ,
şaşıracak bir durum yok !

ulan buna 4.75 m euro verene kadar bana ayda 5000 Tl verseler bundan iyi oynamazsam adam değilim
hiç oynamasam 4-5 maç iyi oynarım
geldiğinden beri nerdeyse 20 maça çıktı icraat 0

Geri
Üst Alt