veysel hıyarı 2-3 maç daha iyi oynayabiliseydi büyük ihtimal alınmayacaktı. ben küfürlerimi ona ediyorum.

Video or didnt happend
üni'de kazandığımız şampiyonluk kupamız var :))

yok ya eğer anadolu lisesinde okumasaydım boluspor'da falan oynayabilirdim , antremanlarına çıkıyorduk küçükken..
ama belki de orda sakatlanıp kaybolup gidecektik , kim bilir..

Yeni yabancı kuralıyla yeri Ptt 1.lig olabilir.Orda tutunur mu inanın o bile muamma.

veysel be buna verilen paralar yazik günah be, yeni sezon degeri 500bin-1milyon tl arasi olur

Dua et yabancı kuralı devre arasında açıklandı ve seneye geçerli olacak. Yoksa ne sen ne de o iki yüzlü kulübün bu paraları rüyasında göremezdi.

üni'de kazandığımız şampiyonluk kupamız var :))

yok ya eğer anadolu lisesinde okumasaydım boluspor'da falan oynayabilirdim , antremanlarına çıkıyorduk küçükken..
ama belki de orda sakatlanıp kaybolup gidecektik , kim bilir..

Boluspor dan ne dünya yıldızları çıktı :D
Nasip işi renkdas. ..ne olur bilinmez.
Bende çocukken cok iyi kaleciydim almanya da iyi yetenek+almanya kaleci eğitimi ...üstünde dursaydim çifte pasaport ile berkide kayseri de oynardım :D

Son düzenleme:
Boluspor dan ne dünya yıldızları çıktı :D
Nasip işi renkdas. ..ne olur bilinmez.
Bende çocukken cok iyi kaleciydim almanya da iyi yetenek+almanya kaleci eğitimi ...üstünde dursaydim çifte pasaport ile berkide kayseri de oynardım :D
valla öyle , şimdi bakıyorum da eminim bu forumda bile zamanında fırsat verilseymiş 1.lig seviyesinde oynayabilecek yetenekli çocuklar vardır , ne kazma adamlar ne paralar kazanıyor şaka gibi.. sonra da ya teknik direktör oluyorlar yada futbol yorumcusu..
ülkenin halinin bir özeti gibi futbolumuz da..

4 milyon küsüre aldık bilmem acaba kaça satarız?
Daha da önemlisi acaba satar mıyız(!)

3.Vlad Tepeş'i bilir misiniz a dostlar sorarım size? :(

Galatasaray tarihinin bidon 11 kadrosuna girmeyi başardı sanırım. Tebrikler...

Konya'yı bırak, adamı Balçova'nın sol kanadı bile tarumar etti.Biz gittik bunla Dortmund, Arsenal maçlarına çıktık.Yediğimiz golerin yarısı bunun.

Geri
Üst Alt