TARIK ÇAMDAL: 4 milyon 750 bin euro'ya transfer edildi. 3 yıl daha sözleşmesi var. Alacaklarına karşılık bonservisi teklif edildi, kabul etmedi. (Sırasıyla 1 milyon 391 bin, 1 milyon 498 bin, 1 milyon 605 bin garanti ve 10 bin euro maç başı ücret ödenecek)

Şu yavşak herifei kadro dışı bırakmadan bulabileceğin en pislik özel idman hocasını tutacaksın 3 öğün idman yaptıracaksın madem gitmiyor canından bezdireceksin. Sabah sabah çok sinirlendim

Son yıllara kadar geçmişten çok örnek verebilirdim,Tamaş,Lukunku,Barusso,Inamoto,ne kadar kumaşı belli olsa da verilen para ve oynatmadığımız için Misimovic,müzmin sakat olup 2 yıl boyunca para aldığı için Linderoth'u da eklersek bunlar arasından seçmeye çalışırdım.Ancak son yıllardaki transferlerde kazık çok,Hamit'i aldık yata yata yedi paraları,Hajrovic diye bir adam aldık doğru dürüst oynatmadan gönderdik,o da mutlaka 3'e girer bence.Burdisso,Salih Dursun,Veysel Sarı falan diğer çöp transferler.

Bu yazılan kötü transferlerden,çöplerden sonra listem

1.Hamit
2.Hajrovic
3.Tarık

Olur.

Hajrovic davası reddedilmiş,gördüm şimdi.Yine sıralamam değişmez ama.

Son düzenleme:
TARIK ÇAMDAL: 4 milyon 750 bin euro'ya transfer edildi. 3 yıl daha sözleşmesi var. Alacaklarına karşılık bonservisi teklif edildi, kabul etmedi. (Sırasıyla 1 milyon 391 bin, 1 milyon 498 bin, 1 milyon 605 bin garanti ve 10 bin euro maç başı ücret ödenecek)

Şu yavşak herifei kadro dışı bırakmadan bulabileceğin en pislik özel idman hocasını tutacaksın 3 öğün idman yaptıracaksın madem gitmiyor canından bezdireceksin. Sabah sabah çok sinirlendim

Bu da bizim serdar kesimalımız olacak kesinlikle.

Paramı ödeyin yoksa gitmem diyor. 3 yıl daha milletin diline düşmektense sözleşmesi feshedilmeli. Burası kuşbahçe değil!

maaşı akıllara bu unutulmaz açıklamayı getiriyor :/

"1.3 MİLYON EURO HİLBERT'E FAZLA"

[FONT=&quot]Önder Özen, Hilbert'in sözleşme uzatmama konusuna da değinerek, "Hilbert'in sözleşmesi bitmiş durumda. Yerli olarak sağ bek bulmak sol bek bulmaktan daha kolay. Yıllık 1.3 milyon euro sağ bek futbolcusu için fazla. Bu paraya Dani Alves, Maicon, Lahm gibi futbolcular oynar. Bu yüzden yerli bir sağ bek arayışındayız" ifadelerini kullandı.[/FONT]

bu adam futbolcu olabildiyse insan hayatta herşeyi olabilir

Hakkari yuksekova yada semdinlispora bedelsiz kiralanmalidir

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Ne demek gitmeyecek.Gerekirse yaka paça götürülmek suretiynen Florya'dan dışarı atılmalıdır.

Cn_q9gGWcAAwP63.jpg

Bütün maaşını biz verirsek gider ancak. Buna hiçbir takım 1 lira bile ödemez.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt